Zabranjeno pušenje, Opća opasnost i Crvena jabuka na Rujanfestu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ljubitelje odlične rock glazbe očekuje prava poslastica na ovogodišnjem Rujanfestu! Sarajevske legende Crvena Jabuka i Zabranjeno pušenje te domaći rockeri Opća Opasnost uskoro nastupaju na Rujanfestu!

Najveći regionalni gastro – zabavni spektakl najavljuje rock ludnicu! Sarajevske legende Crvena Jabuka i Zabranjeno pušenje te domaći rockeri Opća Opasnost stižu na Rujanfest koji će se održati od 13. – 22. rujna 2013. na prostoru tik do trgovačkog centra Westgate.

>> Sejo Sexon: 'Kad mi zveknu ona jarane šamarčinu, padoh ja s one stolice'

Ima nešto od srca do srca, Stižu me sjećanja, Sviđa mi se ova stvar samo su neki od brojnih hitova Dražena Žerića Žere i grupe Crvena Jabuka koji će 13. rujna otvoriti West pozornicu šestog po redu Rujanfesta.

Pogledaj i ovo Crvena jabuka Još malo! Odbrojavaju se dani do koncerta Crvene jabuke u klubu Boogaloo, obožavatelje čeka još jedan koncert za pamćenje

Još će jedna legendarna sarajevska rock grupa nastupiti u Zaprešiću. Dečki iz Zabranjenog pušenja koncert će održati 19. rujna 2013. na West pozornicu, a želite li čuti u živo Pišonju i Žugu, Jugo 45 i Zenicu blues rezervirajte ovaj datum za pravi rock spektakl.

Domaće rock boje i ove će godine braniti sjajna ekipa iz Županje. Opća Opasnost nastupiti će u srijedu 18. rujna na West pozornici, a dobitnici Porina za hit godine obećaju pravu rock feštu i još jedan koncert koji se svakako isplati doći pogledati.

Povratak na Rujanfest najavljuje i Rakijarnica, kuća hrvatskih rakija prepoznatljivog ambijenata i tuluma do zore. Uz vrhunskog DJ-a, u danima festivala zabavljat će Vas i splitski dvojac Kuzma i Shaka Zulu, Ljetno kino i Tribute to Azra bend.

Karte za sve koncerte ovogodišnjeg Rujanfesta moći će se kupiti na blagani Rujanfesta po cijeni od simboličnih 20 kn. Karte za koncert Severine mogu se osigurati u pretprodaji po cijeni od 40 kn u sustavu Eventima (www.eventim.hr). Sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje Rujanfesta možete pronaći na službenoj stranici www.rujanfest.com.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene