Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zabranjeno Pušenje nakon sjajnog zadnjeg koncerta ponovno dolazi u Dubrovnik!


Vesela sarajevska ekipa nakon niza koncerata diljem regije  i inozemstva, ponovno će  22.11.2014. u Culture Clubu Revelin dignuti dubrovačku publiku na noge. Ako vam je život 'Pos'o –kuća- birtija' vrijeme je da se 'sivi život' razbije ludom zabavom kakvu Zabranjeno Pušenje priređuje na svojim nastupima.

Culture Club Revelin dijeli 2x2 karte za koncert Zabranjenog Pušenja u Dubrovniku, a ako želite karte, napišite nam zašto biste ih baš Vi trebali osvojiti te zajedno sa svojim osobnim podacima i kontakt brojem telefona pošaljite na mail natjecaj@novatv.hr.

Najkreativniji odgovori osvajaju ulaznice, a to su: 

Maja Markulin

Miro Staničić

Vezani članci Davor Sučić, Sejo Sexon (FOTO: Youtube) Kaos u studiju: Sejo se posvađao, ustao i otišao. "Ti si pijan ili nadrogiran, nemoj na mene vikati'' Zabranjeno pušenje (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Hoće li hrvatskom bendu biti zabranjeno nastupiti u Mostaru? ''Nisam Hrvat po mjeri za Dragana Čovića''

Koliko Dubrovčani uistinu vole glazbu i rad Zabranjenog pušenja govori i činjenica da su do sada apsolutno svaku pjesmu otpjevali u isti glas s vokalom grupe Sejom Sexonom. Nisu izostale ni šale koje su nasmijale svaku dušu, a time i upotpunile glazbene dijelove  te dodatno opustile rasplesanu publiku.

U Culture Club Revelin dolaze najjača imena u regiji

Sarajlije koje su se glazbom počele baviti kao srednjoškolci, odmah su privukli pažnju i publike i medija. Da su ovi okviri nesumnjivo nadmašeni dokazuju i koncertne dvorane koje članovi grupe Zabranjeno pušenje i danas, trideset godina kasnije, pune širom regije a i vani , kao i hitovi ('Pišonja i Žuga', 'Raja iz Sarajeva', 'Možeš imat moje tijelo', 'Jugo 45', 'Poso, kuća, birtija', 'Šeki is on the road again', 'Karabaja', 'Zenica Blues' i mnogi drugi) koje uglas na koncertima pjeva publika svih generacija!

Ulaznice u pretprodaji 40 kn, a na ulazu 70 kn.
VIP ulaznice 100 kn u pretprodaji, na VIP ulazu 120 kn.

Ulaznice možete nabaviti na slijedećim pretprodajnim mjestima:

Caffe Bar B4Revelin
Caffe Bar “BRAZIL” – DOC
Caffe Bar “INSIDE”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Caffe Bar “WHAT'S UP”
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook