Ne propustite

Zabranjeno pušenje 22.11.2014 ponovno u Dubrovniku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Legendarne Sarajlije oduševili su na prošlom koncertu dubrovačku publiku u prepunom Culture Club Revelin.

Vesela sarajevska ekipa nakon niza koncerata diljem regije i inozemstva ponovno će 22.11.2014 u Culture Clubu Revelin dignuti dubrovačku publiku na noge. Ako vam je život „Poso –kuća- birtija“ vrijeme je da se „sivi život“ razbije ludom zabavom kakvu Zabranjeno Pušenje priređuje na svojim nastupima. Legendarne Sarajlije oduševili su na prošlom koncertu dubrovačku publiku u prepunom Culture Club Revelin. Koliko Dubrovčani uistinu vole glazbu i rad Zabranjenog pušenja govori i činjenica da su apsolutno svaku pjesmu otpjevali u isti glas s vokalom grupe Sejom Sexonom. Nisu izostale ni šale koje su nasmijale svaku dušu, a time i upotpunile glazbene dijelove te dodatno opustile rasplesanu publiku.

Zabranjeno pušenje je jedna od najpopularnijih punk - rock grupa iz Bosne i Hercegovine. Grupa je nastala 1980. godine u Sarajevu kao klasičan "garage" bend sastavljen od srednjoškolaca koji su zajedno išli u sarajevsku II. gimnaziju i dijelili istu ulicu. Njihova lirika i muzika su na najrealniji način prikazivali život u Sarajevu tokom osamdesetih godina. Grupa je bila proizvod pokreta Novi primitivizam ili New primitives kao jedan jedinstveno bosanski i jedinstveno sarajevski umjetnički smjer. Četiri godine kasnije snimaju svoj kultni album Das ist Walter”.Tada nitko nije mogao pretpostaviti da će taj album postati jedan od antologijskih albuma kad je riječ o regijskoj sceni. Tri desetljeća kasnije Pušenje objavljuje svoj deseti studijski album pod nazivom “Radovi na cesti”, a odličan prijem prva dva singla – “Boško i Admira” i “Ti voliš sapunice” – potvrdili su da su i dalje jedan od nezaobilaznih bendova regionalne scene.

Pogledaj i ovo Nele Karajlić - 9 Sjećate li se njega? Pogledajte kako danas izgleda bivši frontmen Zabranjenog pušenja koji je otpjevao neke od najvećih hitova benda

Rezervirajte vikende! U Culture Club Revelin dolaze najjača imena u regiji

Sarajlije koje su se glazbom počele baviti kao srednjoškolci, odmah su privukli pažnju i publike i medija. Da su ovi okviri nesumnjivo nadmašeni dokazuju i koncertne dvorane koje članovi grupe Zabranjeno pušenje i danas, trideset godina kasnije, pune širom regije a i vani , kao i hitovi ( „ Pišonja i Žuga, „Raja iz Sarajeva“, „Možeš imat moje tijelo“, "Jugo 45", "Poso, kuća, birtija"“Šeki is on the road again”, "Karabaja" “Zenica Blues” i mnogi drugi) koje uglas na koncertima pjeva publika svih generacija!

 Ulaznice u pretprodaji 40 kn, a na ulazu 70 kn.

VIP ulaznice 100 kn u pretprodaji, na VIP ulazu 120 kn.

Ulaznice možete nabaviti na slijedećim pretprodajnim mjestima:
Caffe Bar B4Revelin
Caffe Bar “BRAZIL” – DOC
Caffe Bar “INSIDE”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Caffe Bar “WHAT'S UP”
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene