Kažu da se broj 19 odnosi na novi početak kad je potrebno uložiti puno truda i energije da bismo nešto ostvarili

Galerija


 Ulaganje energije u ples i veselje na dočeku 2019. u Mastersu čini se zato najboljim načinom za početak još jedne zahtjevne godine.

Ima li za to bolje osobe od Iana Pooleya, neokrunjenog kralja i dobrog duha hrvatske house scene, čovjeka već toliko udomaćenog ovdje da je postao sinonim za dobru zabavu. Još od sredine 90-ih Ian je nastupio na više važnih partija u Hrvatskoj nego mnogi domaći DJ-i.

PR
PR

Samo u zadnje vrijeme pamtimo odličan provod na dočeku prošle godine u Mastersu, ali i izvrsne svirke ovog ljeta te za Dan neovisnosti kad mu je partner bio Igor Tipura. Ispostavilo se da ovaj stuttgartski DJ hrvatskih korijena uz Iana Pooleya čini sjajan tandem, pa će veseli dvojac predvoditi sjajnu postavu DJ-a i za doček Nove godine u klubu među teniskim terenima.

PR
PR

Uz njih nastupaju i ostale perjanice domaće scene: Ilija Rudman, Mimi, Brighton, Denis Beifuss, Nicole, After Neven, Antonio Zuza, LukadeLux, Mate Čeko i Fabian Mateša. Domaćini su im Felver i Pepi Jogarde, koji su ovom prilikom pripremili još jedno specijalno izdanje svoje prepoznatljive večeri - Forty Fifty Silvester. S početkom u 22 sata crème de la crème ovdašnjeg party đira donosi čak 22 sata zabave na dva plesna podija u velikom i malom Mastersu uz pojačani razglas i svjetlosne efekte te obilje najbolje elektroničke muzike.

Vezani članci Nina Badrić Novu godinu mnogi poznati Hrvati dočekali kod kuće: "Sretni smo samo da postojimo živi i zdravi" Ilustracija (Foto: Getty Images) Prva beba u 2021. godini rođena je u - Sisku. Obitelji dječačića Darisa u potresu je srušena kuća