Pomaže potrebitima

'Za djecu s ljubavlju': Jole predstavio humanitarni album

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jole je ovom akcijom odlučio pomoći onima kojima je najpotrebnije!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Ana i Jole Čagalj (Foto: Tonći Čerina) Znamo i ime! Kakva će to biti fešta: Omiljenom domaćem paru nakon tri kćeri stigao sin

Pjevač Joško Čagalj Jole odlučio je napraviti još jednu humanitarnu gestu, ovoga puta za korisnike udruge Prepelica. Ova humanitarna akcija namijenjena je djeci čije su majke nezaposlene i maloljetne, djeci čije su majke bez posla i adekvatnog smještaja, kao i svoj ostaloj djeci kojoj je potrebna pomoć zbog obiteljskih ili zdravstvenih problema.

>> Zanima vas kako oni slave? Evo odgovora!

Humanost nikada nije precijenjena, a Jole je toga itekako svjestan. Na novom kompilacijskom albumu 'Za djecu s ljubavlju' nalaze se pjesme koje će oduševiti i djecu i njihove roditelje, a uz uživanje u glazbi mnogi će zasigurno osjetiti i zadovoljstvo zbog činjenice da kupnjom ovog albuma rade dobro djelo.

Cjelokupan iznos od prodaje albuma ide u korist dobrotvorne akcije 'Za djecu s ljubavlju' i udruge Prepelica, a autori Joško Čagalj Jole, Pero Kozomara i Tonči Huljić u potpunosti su se odrekli svojih autorskih prava kako bi maksimalno pomogli potrebitima.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene