Nezaboravan koncert

Deset uistinu najjačih izvođača na jednome mjestu: Za dva tjedna prisustvovat ćemo posebnom događaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Među 10 Velikih Antene Zagreb povodom njihovog rođendana na pozornici će se izmjenjivati Gibonni, Massimo, Vatra, Hladno pivo, Psihomodo Pop, Damir Urban, Neno Belan, Pavel i Parni valjak, a posljednjeg izvođača još čuvaju kao iznenađenje

Povodom rođendanskog koncerta u četvrtak su se DJ-evi Antene Zagreb Tamara Loos, Barbara Kolar, Saša Buneta, Luka Bulić, Saša Lozar, Lorena Nosić i Rabije Gashi družili s kolegama novinarima, a glavna tema razgovora bio je koncert ''Velikih 10 Antene Zagreb“. Umjetnički direktor koncerta Nikša Bratoš istaknuo je kako nas 17. svibnja očekuje zaista poseban događaj:

Pogledaj i ovo showbuzz Pridružite se Akcija Antene Zagreb za Gunju – 'Zato što volimo' Razveselila slavonske mališane

''Okupiti deset uistinu najjačih izvođača na jednome mjestu govori mnogo o Anteni Zagreb kao najuspješnijoj radijskoj postaji i odnosu koji ima s glazbenicima. Ovako nešto nismo uspjeli napraviti ni na Porinu. Bit će to nezaboravan koncert'', zaključio je Bratoš.

Većina izvođača gostovala je već u Jutarnjem show Antene Zagreb gdje su pred najvećim fanovima svirali već od osam ujutro.

''Telefoni nam stalno zvone, stižu SMS-ovi s pitanjima gdje se mogu kupiti ulaznice. Teško je povjerovati da je takav koncert besplatan. Jedva čekamo 17.5. da uživamo s našim slušateljima na neponovljivom koncertu – poručila je Tamara Loos, dobitnica Zlatnog studija za najbolji radijski glas godine.

Zasad znamo da će se među 10 Velikih Antene Zagreb na pozornici izmjenjivati Gibonni, Massimo, Vatra, Hladno pivo, Psihomodo Pop, Damir Urban, Neno Belan, Pavel i Parni valjak, a posljednjeg izvođača još čuvaju kao iznenađenje. Kao i na svaki drugi rođendan, i na ovaj Antene Zagreb se dolazi s pozivnicama, a njih je moguće uhvatiti jedino u eteru i na društvenim mrežama Antene Zagreb.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene