z++
z++ Foto: PR

Z++ nam je već svojim prvim albumom "18++" pokazao da može jednako dobro napisati trap banger kao i pop-hit, a upravo je objavio novo studijsko izdanje "zauvijek".


Osječanin z++ jedno je od najperspektivnijih imena trenutačne domaće scene, a upravo je objavio dugoočekivani drugi studijski album! Na albumu "zauvijek" našlo se 13 pjesama, a posebno se izdvajaju "MOSHPIT" i hit-singl "Ljeto već je gotovo", s kojima je z++ krajem ovog ljeta, odnosno početkom jeseni, najavio drugo studijsko izdanje.

Vezani članci Ivan Vranković Ive Samozatajni kantautor objavio novi album zamišljen kao akustična ljubavna priča potaknuta vlastitim iskustvima z++ z++ novim singlom "Ljeto već je Gotovo" stao uz bok svjetskim zvijezdama i najavio drugi studijski album

"Trap senzacija", kako ovog mladog glazbenika nazivaju brojni domaći mediji, uz novi album predstavlja i video-spot za singl "svjetlo", a dojma smo da sve više postaje "samo" senzacija s obzirom na sve raznovrsniji žanrovski izričaj. Z++ nam je već svojim prvim albumom "18++" pokazao da može jednako dobro napisati trap banger kao i pop-hit, što ponovno potvrđuje i na albumu "zauvijek". Tekst, glazbu i produkciju singla svjetlo, uostalom kao na svim pjesmama na albumu, potpisuje upravo z++, dok su za režiju i kameru za spot zaslužni Luka Matković i Marko Dalić.

Na albumu "zauvijek" z++ je radio godinu dana, a obzirom na reakcije kritike i publike na dosadašnje singlove, drugo studijsko izdanje ovog talentiranog glazbenika definitivno je prava poslastica za kraj godine. Na albumu se našao i singl "Moj svijet", s kojim će z++ nastupati i na Zagrebačkom festivalu krajem siječnja sljedeće godine.

Nedavno je objavila svoju potpuno golu fotografiju, a sad je u tajicama naglasila istreniranu guzu