novi album

Osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni: Z++ objavio dugoočekivano drugo studijsko izdanje "zauvijek"

z++ z++ Foto: PR

Z++ nam je već svojim prvim albumom "18++" pokazao da može jednako dobro napisati trap banger kao i pop-hit, a upravo je objavio novo studijsko izdanje "zauvijek".

Osječanin z++ jedno je od najperspektivnijih imena trenutačne domaće scene, a upravo je objavio dugoočekivani drugi studijski album! Na albumu "zauvijek" našlo se 13 pjesama, a posebno se izdvajaju "MOSHPIT" i hit-singl "Ljeto već je gotovo", s kojima je z++ krajem ovog ljeta, odnosno početkom jeseni, najavio drugo studijsko izdanje.

Pogledaj i ovo Radioactive Boy Scout 10 novih pjesama Albumom "Something Broken, Something Beautiful" Radioactive Boy Scout dokazao da ga je vrijedilo čekati

"Trap senzacija", kako ovog mladog glazbenika nazivaju brojni domaći mediji, uz novi album predstavlja i video-spot za singl "svjetlo", a dojma smo da sve više postaje "samo" senzacija s obzirom na sve raznovrsniji žanrovski izričaj. Z++ nam je već svojim prvim albumom "18++" pokazao da može jednako dobro napisati trap banger kao i pop-hit, što ponovno potvrđuje i na albumu "zauvijek". Tekst, glazbu i produkciju singla svjetlo, uostalom kao na svim pjesmama na albumu, potpisuje upravo z++, dok su za režiju i kameru za spot zaslužni Luka Matković i Marko Dalić.

Na albumu "zauvijek" z++ je radio godinu dana, a obzirom na reakcije kritike i publike na dosadašnje singlove, drugo studijsko izdanje ovog talentiranog glazbenika definitivno je prava poslastica za kraj godine. Na albumu se našao i singl "Moj svijet", s kojim će z++ nastupati i na Zagrebačkom festivalu krajem siječnja sljedeće godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene