Veliki interes publike prerastao je Laubu, stoga se ovaj spektakl mogao pratiti – po prvi puta slikom – na portalu Dnevnik.hr.

Galerija


Ima li ljubavi u centru grada? Yammatovo 2, pod motom LJUBAV, fueled by Cockta dokazalo je da ima. Drugu godinu zaredom, radio Yammat FM, organizirao je najbolji party u gradu, za koji se tražila pozivnica više. Jedinstveni glazbeni doživljaj na ovim prostorima zagrebačkoj publici priredio je ABC u posebnom izdanju - sa simfonijskim orkestrom „Zagreb Stars Orchestra“ pod ravnanjem oskarovke Anne Dudley.

Yammatovo2 (FOTO: PR)
Yammatovo2 (FOTO: PR) - 1

Set listu predvodili su hitovi poput ''Look Of Love'', ''Kiss Me Goodbye'' i ''All Of My Heart'', da bi se cijela priča Leksikona Ljubavi zaokružila izvedbom neponovljive ''Poison Arrow''. Velik interes publike i vjernih slušatelja Yammat FM-a, prerastao je Laubu, stoga se ovaj spektakl mogao pratiti – po prvi puta slikom – na portalu Dnevnik.hr i kanalima Iskona, a zvukom naravno u eteru na 102,5 MHz. Cijelu ljubavnu priču, otvorio je legendarni Yammatov DJ i voditelj Siniša Švec, a za rasplesani podij do jutra bio je zaslužan SMS Deutsch.

Yammatovo2 (FOTO: PR)
Yammatovo2 (FOTO: PR) - 7

Među poznatim licima, prve je redove zauzela glazbena diva Zdenka Kovačićek, koja nije krila oduševljenje. A takvih je bilo mnogo: Nenad Korkut, Anka Mrak Taritaš i kolega joj Tomislav Stojak, Bruno Trapan, Mirna Medaković, Đelo Hadžiselimović, Iva Šulentić, Đurđica Vorkapić, Saša Cvetojević i brojni drugi.
Pred više od dvije tisuće ljudi, pop ikone Sheffielda, poklonili su Yammatovim slušateljima i prijateljima Yammatovo2 za pamćenje, ljubav te prije svega, vrhunski spektakl.

Yammatovo2 (FOTO: PR)
Yammatovo2 (FOTO: PR) - 5