Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Što traže hard rockeri Whitesnake u Zagrebu? Saznali smo i to...


Dok su na turneji, članovi benda Whitesnake vole biti informirani o događanjima u svijetu te su tražili aktualna izdanja stranih tiskovina: New York Times te USA Today. U vrijeme današnje tehnologije i razvijenih raznih načina komunikacije (poput društvenih mreža na kojima su članovi benda svakodnevno aktivni) zanimljiva je činjenica kako su tražili – 5 razglednica!

Vezani članci Michael Buble (Foto: PR) Za svjetski uspjeh Michaela Bubléa "kriv" je djed Mihovil iz Trogira Michael Bublé (Foto: PR) Michael Bublé prvi put u Hrvatskoj: U Zagrebu će promovirati album posvećen sinu superjunaku

>> Zahtjevi hard rockera Whitesnake prije koncerta u Zagrebu

U garderobama Doma Sportova naći će se čajevi, puno vode, kvalitetno crno vino te lokalno pivo. Žele jesti tortilje s piletino te probati razne sireve, a također su izrazili želju za đumbirom kao obaveznim dodatkom. Obzirom da je ljetno vrijeme traže osvježavajuću lubenicu narezanu na kockice.

Vrata dvorane se otvaraju u 18:30. Od 20 sati atmosferu će svojom žestokom svirkom zagrijati Ivan Mihaljević & Side Effects, a Whitesnake će zasvirati u 21 sat! Svim posjetiocima se savjetuje da dođu na vrijeme kako bi se izbjegle nepotrebne gužve na ulazu.

Cijena je ista i za parter i za tribine: 199 kuna. Blagajna Doma Sportova radit će na dan koncerta od 15:00 do početka koncerta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook