Spektakl za pamćenje

Whitesnake stiže u Zagreb!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Whitesnake se vraćaju na turneju! Whitesnake se vraćaju u Hrvatsku!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Dino Jelusić "bravo!" Dino Jelusić se javio iz Los Angelesa pa jednim potezom oduševio hordu obožavatelja, mnogi su ovo jedva čekali

U subotu, 15.6.2013. godine u zagrebačkom Domu Sportova će se održati koncert hard rock velikana. Prije 5 godina Whitesnake su u Hrvatskoj svirali na velikom open air spektaklu u Osijeku. Ove godine će još jednom oduševiti hrvatsku publiku energičnom izvedbom žestokih hitova. Osim hard rock himni, u Zagrebu će se čuti i njihove poznate balade.


Ulaznice po cijeni od 199 kuna su u prodaji od 11.2.2013 u 9 sati na svim prodajnim mjestima Eventima, te online na www.eventim.hr*.
*Na navedenoj web adresi se može naći popis svih prodajnih mjesta

WHITESNAKE, legendarni rock bend kojeg je osnovao bivši pjevač Deep Purplea, David Coverdale, nastavlja svoju uspješnu svjetsku turneju 'Forevermore' koja je započela u 2011. godini.
“S 'Forevermore' albumom se zabavljamo i više nego što smo mislili.“ Kaže Coverdale.

“Kako se turneja približavala kraju, svi smo željeli nastaviti… Nakon godinu dana u studiju ponovo smo spremni za rokanje na pozornici… Vraćamo se po još…“


Osnovani 1977. godine te od tad vođeni legendarnim Coverdaleom, WHITESNAKE ponosno i zasluženo ima reputaciju jednog od vodećih rock’n’roll bendova. Svi potrebni elementi koju čine čvrsti hard rock imidž 'Zmije' su prisutni: Coverdaleovi bluz i soul korijeni, vatreni gitaristi Doug Aldrich i Reb Beach te rokerski život 7 dana u tjednu, od 0 do 24.

Uspon na sam vrh utvrđen je 1984. godine multiplatinastim albumom ‘Slide It In’ te 1987. godine istoimenim mega albumom 'Whitesnake' na kojem se nalazi nekoliko hitova koji su bili među prvih 10 na top ljestvicama diljem svijeta, uključujući singlove koji su zauzeli prva mjesta: ‘Here I Go Again’, i ‘Is This Love’ te nezaboravni energični ‘Still Of The Night’. S navedenim hitovima diljem svijeta su konstantno dominirali su na glazbenom programu MTV.

Bombastičnost, hrabrost, talent i strast su pomogli Whitesnake-u da steknu brojne fanove diljem svijeta.
Nakon povratka na pozornice u Engleskoj gdje sviraju zajedno bendovima Journey i Thunder. Whitesnake u 2013. godini nastavljaju sa samostalnom turnejom! Coverdale je samo lukavo prokomentirao: “Nedovršeni poslovi…”.

WHITESNAKE za 2013. godinu imaju nekoliko planova, prvenstveno- izdavanje dvostrukog CD-a za koji još nisu otkrili ime. Prvi CD snimljen je u Ujedinjenom Kraljevstvu, a drugi CD će sadržavati pjesme snimljene po cijelom svijetu. Također, objavit će DVD s nastupom uživo koji je snimljen u Japanu za vrijeme njihove posljednje turneje na kojoj su predstavljali ‘FOREVERMORE’ album.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene