White party

Seksi ljepotice okupirale Makarsku: Vatreni spektakl oduševio partijanere

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljepota pokreta u jednom od najpopularnijih beach klubova Jadrana u potpunosti je došla do izražaja i malo koga ostavila ravnodušnim.

Glazbeni White party spektakl oduševio je brojne goste Makarske rivijere. Performeri su posebno za ovu prigodu pristigli iz brojnih svjetskih party destinacija kako bi u Makarana beach klubu pokazali svoje plesne i akrobatske vještine. Ljepota pokreta u jednom od najpopularnijih beach klubova Jadrana u potpunosti je došla do izražaja i malo koga ostavila ravnodušnim.

Pogledaj i ovo Boban Rajović (Foto: Screenshot) Glazba ljude spaja Jedan od najpoznatijih folk-pjevača izveo ''Cesaricu'' u Makarskoj: ''Teško je sada pjevati pjesmu ovog velikana''

 

Kostimi za White party izrađuju se mjesecima. Svaki se detalj pomno bira, njime se ukrašava finalni kostim u kojem performeri izvode zahtjevne točke. “Pri dolasku u Makarsku prvu smo odradili trening snage i meditacije kako bismo se što bolje pripremili za zahtjevne točke koje izvodimo. Predivno morsko okruženje kluba Makarana dalo nam je dodatnu inspiraciju. Posjetitelji su nas zaista izvrsno prihvatili što je dovoljan poziv da se ponovno vratimo!” – izjavila je performerica Amalia.

Tematski partiji u Makarni se održavaju gotovo svakog vikenda. Od kad je otvorena ova dnevno – noćna oaza ne prestaje privlačiti brojne posjetitelje željne dnevnog uživanja i veselih noćnih provoda. Dizajnerski je osmišljena za nezaboravna ljetna višeosjetilna iskustva. Prekrasan prostor koji krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, vrhunski glazbeno program, scenski nastupi umjetnika raznih plesnih disciplina te očaravajuća produkcija po najmodernijim svjetskim trendovima obećaju još brojne nezaboravne trenutke tijekom ljetnih mjeseci.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene