Organizatori West House Reunion Festivala predstavili su program dvodnevnog open air festivala koji će se održati 6. i 7. lipnja na krovu Westgate Shopping Cityja.


'Frankie Knuckles i David Morales će uz pomoć domaćina omogućiti da prvi dan festivala protekne u duhu autentične američke produkcije, a drugi će dan preuzeti europska škola na čelu sa hitmejkerima kao što je Tom Novy. Domaćini prvog West House Reunion festivala su nezaobilazni Astralis rezidenti - Go Cut i Damir Ludvig', najavio je Marko Lasić Nered, promotor festivala koji je obećao posjetiteljima nezaboravnu zabavu.

Ultra Europe 2014. - Dolaze najveća svjetska DJ imena!

Vezani članci David Morales (Foto: PR) Pogledajte kako danas izgleda legendardni DJ koji će i ovog ljeta posjetiti Hrvatsku PR Pogledajte kako danas izgleda legendarni David Morales

Podršku zahtjevnoj organizaciji ovog elektronskog spektakla dali su svojim prisustvom i grupa Connect, Marija Husar i Vjeko Rimac, Rene Bitorajac, Mara Bratoš, i mnogi drugi. Tamo je bila i Ana Rucner koja je ovaj put iznenadila odjevnom kombinacijom zakopčanom do grla.

Karte se puštaju u prodaju u četvrtak, 6. ožujka 2014., u sustavu Eventim.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook