NOVI ELEKTRONIČKI FESTIVAL

WELOVESOUND dovodi svjetske DJ zvijezde: Loco Dice, Timo Maas, Chris Liebing i tINI

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na oduševljenje ljubitelja elektroničke glazbe, početak lipnja rezerviran je za novi međunarodni festival WELOVESOUND. U dva festivalska dana Zagrepčane te domaće i strane posjetitelje očekuje gostovanje vodećih svjetskih zvijezda elektroničke glazbe.

Veliki open air događaj održat će se na prostoru ŠRC Mladost na Savi, a pratit će ga partyji u vodećim zagrebačkim klubovima kao što su Johann Franck, Opera, Boogaloo i The Best. Tim koji stoji iza jednog od najcjenjenijih svjetskih glazbenih događaja Sonus, uz podršku Grada Zagreba, pokreće novi festival koji će se održati 2. i 3. lipnja u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Josipa Lisac GLAZBENA DIVA Josipa Lisac velikim koncertom u Zagrebu zaokružuje obljetnicu Dnevnika jedne ljubavi

Zagrebu donosimo jednu novu energiju. Prvi dani lipnja od ove će godine biti rezervirani za vrhunski zvuk, plesnu energiju i nešto što Zagreb do sad nije imao prilike iskusiti. Dovodimo najveće zvijezde svjetske underground scene. Vjerujemo kako ćemo već ove godine imati nekoliko tisuća posjetitelja, a želja nam je da Festival iz godine u godinu raste, kaže glavni organizator festivala Dalibor Oliver Zjačić.

Na prvom izdanju #WELOVESOUND festivala, među prvim potvrđenim izvođačima su DJ zvijezde Loco Dice, Timo Maas, Chris Liebing, tINI te ljubimci domaće publike Felver i Jogarde. Upravo su navedeni DJ-i sinonim za vrhunske partije koje prati posebna produkcija i zvuk. Njihovi nastupi diljem svijeta rasprodani su, a obožavaju ih i brojne svjetske zvijezde. Primjerice nastupi Loco Dicea u klubu Amnesia na Ibizi cijelo su ljeto rasprodani, dok je Timo Maas široj javnosti poznat po uspješnoj suradnji s Madonnom.

Hrvatsku će na #WELOVESOUND festivalu, između ostalih, predstavljati i ljubimac domaće publike DJ Felver koji priznaje da je Zagrebu nedostajao upravo ovakav Festival koji je fokusiran isključivo na elektroničku glazbu. Posebno je važno da je prilika dana hrvatskim DJ-ima.

Festival koji glazbom širi dobre vibracije dio prihoda od prodanih ulaznica, koje se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, darovat će zakladi Znanje na djelu koja spaja obrazovni i poslovni svijet, pomaže mladima da stječu praktična znanja i dobe uvid svijet gospodarstva. Posebna pogodnost za sve studente su jeftinije ulaznice, čija je startna cijena za open air 50 kuna.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene