Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na oduševljenje ljubitelja elektroničke glazbe, početak lipnja rezerviran je za novi međunarodni festival WELOVESOUND. U dva festivalska dana Zagrepčane te domaće i strane posjetitelje očekuje gostovanje vodećih svjetskih zvijezda elektroničke glazbe.


Veliki open air događaj održat će se na prostoru ŠRC Mladost na Savi, a pratit će ga partyji u vodećim zagrebačkim klubovima kao što su Johann Franck, Opera, Boogaloo i The Best. Tim koji stoji iza jednog od najcjenjenijih svjetskih glazbenih događaja Sonus, uz podršku Grada Zagreba, pokreće novi festival koji će se održati 2. i 3. lipnja u Zagrebu.

Vezani članci Sjednica Gradske skupštine Grada Zagreba (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Uspjeli tek iz trećeg pokušaja: Zagrebačka Skupština izglasala poskupljenje odvoza otpada, Zagrepčanima računi veći od veljače Zagrebačka gradska skupština (Foto: Dnevnik.hr) Zastupnici prihvatili zagrebački proračun za 2020. od 8,547 milijarda kuna

Zagrebu donosimo jednu novu energiju. Prvi dani lipnja od ove će godine biti rezervirani za vrhunski zvuk, plesnu energiju i nešto što Zagreb do sad nije imao prilike iskusiti. Dovodimo najveće zvijezde svjetske underground scene. Vjerujemo kako ćemo već ove godine imati nekoliko tisuća posjetitelja, a želja nam je da Festival iz godine u godinu raste, kaže glavni organizator festivala Dalibor Oliver Zjačić.

Na prvom izdanju #WELOVESOUND festivala, među prvim potvrđenim izvođačima su DJ zvijezde Loco Dice, Timo Maas, Chris Liebing, tINI te ljubimci domaće publike Felver i Jogarde. Upravo su navedeni DJ-i sinonim za vrhunske partije koje prati posebna produkcija i zvuk. Njihovi nastupi diljem svijeta rasprodani su, a obožavaju ih i brojne svjetske zvijezde. Primjerice nastupi Loco Dicea u klubu Amnesia na Ibizi cijelo su ljeto rasprodani, dok je Timo Maas široj javnosti poznat po uspješnoj suradnji s Madonnom.

Hrvatsku će na #WELOVESOUND festivalu, između ostalih, predstavljati i ljubimac domaće publike DJ Felver koji priznaje da je Zagrebu nedostajao upravo ovakav Festival koji je fokusiran isključivo na elektroničku glazbu. Posebno je važno da je prilika dana hrvatskim DJ-ima.

Festival koji glazbom širi dobre vibracije dio prihoda od prodanih ulaznica, koje se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, darovat će zakladi Znanje na djelu koja spaja obrazovni i poslovni svijet, pomaže mladima da stječu praktična znanja i dobe uvid svijet gospodarstva. Posebna pogodnost za sve studente su jeftinije ulaznice, čija je startna cijena za open air 50 kuna.