Ispunio očekivanja

Partijaneri došli na svoje: Poznate Hrvate rasplesale svjetske zvijezde

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Festival "WE LOVE SOUND" ispunio je sva očekivanja.

Novi zagrebački festival #WELOVESOUND, na kojem su plesale tisuće gostiju, ispunio je sva očekivanja. Čarobni open air kakav Zagreb do sad još nije imao dugo će se prepričavati. Plesna energija izvrsno se uklopila u za ovu prigodu posebno uređen dio sportskog parka Mladost. Organizatori su izvrsno spojili prirodno okruženje i uređenje kojima su dominirala stabla i cvijeće s glazbom svjetskih DJ-a kao što su Timo Maas, tINI, Valentino Kanzyani, Enzo Siragusa i Marioano Mateljan.

Pod proljetnim zagrebačkim nebom uživali su i glumci Miran Kurspahić i Slavko Sobin, voditeljica koju u Zagrebu nemamo priliku često vidjeti Darija Mikulandra Žanetić, glazbenik Luka Nižetić, modni dizajner Luka Grubišić, arhitektica Nina Mia Čikeš, manekenka Luna Valas, umjetnica Mirta Pejić i mnogi drugi.

Pogledaj i ovo PR WE Love Sound Festival Zagreb ovog vikenda postaje glazbeno središte Europe



Tijekom dva festivalska dana, neki od najboljih svjetskih techno i house DJ-a rasplesali su tisuće ljubitelja elektroničke glazbe. Ovim događajem Zagreb je pokazao da je spreman za veliki festival i uvrstio se na popis proljetnih party prijestolnica Europe.

Prvog su dana zagrebački klubovi Bogaloo i The Best bili su ispunjeni do posljednjeg mjesta. Legenda Chris Liebing u svom je prepoznatljivom stilu ponovno pokazao zašto ga hrvatska publika toliko voli. Njemačka DJ zvijezda, jedno od najvećih imena svjetske scene - Loco Dice u The Bestu je napravio pravi tulum.



Druge su pak noći Festival preselio u klub Johann Franck gdje su nastupili Timo Maas i legenda hrvatske elektorničke scene - Felver. U isto vrijeme, u klubu Opera je nastupio engleski DJ Miguel Campbell koji je u Zagreb došao s turneje u Australiji, a u nezaboravnom nastupu koji je trajao sve do zore pridružili su mu se pariški DJ Gauthier DM i Ivan Mastermix. Za one najupornije, provod se nastavio u nedjelju ujutro u klubu The Best gdje su nastupili Archie Hamilton, Enzo Siragusa, i Mariano Mateljan iz Fuse London kolektiva.

Festival #WELOVESOUND održao se u suradnji s Gradom Zagrebom i TZ grada Zagreba, a cilj festivala je postati tradicionalnim dijelom zagrebačke zabavne ponude. #WELOVESOUND organizira iskusna ekipa koja stoji iza jednog od najboljih festivala u Hrvatskoj SONUS, koji godinama na Pag dovodi desetke tisuća mladih željnih dobre zabave. Uz vrhunske DJ-e i produkciju koja ostavlja bez daha, festival koji širi dobre vibracije ucrtao je Zagreb na kartu najpoželjnijih party destinacija.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene