Wake Me Up

VIDEO Prepoznajete li naše popularne dečke?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naši poznati dečki opet oduševljavaju!

Nakon niza rock obradi, 2CELLOS su svoj pečat dali i jednom plesnom hitu - za novi spot i singl odabrali su Aviciijev hit 'Wake Me Up'. Spot je snimljen u Puli pod redateljskom palicom Kristijana Burlovića i MedVid produkcije iz Pule. U samo jednom danu skupio je gotovo 270 tisuća pogleda!

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

U spotu nas naši slavni virtuozi vode kroz tri etape svojega života, odnosno od prvih satova violončela do staračkog doma. Uz sjajnu izvedbu i dozu humora, prikazani su  momenti iz djetinjstva, sadašnjosti, ali i budućnosti, odnosno kako zamišljaju sebe u 2069. godini.

Andrea Bocelli i 2Cellos pripremaju koncert za pamćenje

Pjesma će biti objavljena na novom, trećem studijskom albumu 'Celloverse', koji izlazi 27. siječnja.  Pred 2CELLOS je još jedna zanimljiva godina i naravno svjetska turneja koja počinje u veljači.

Album su producirali Luka Šulić i Stjepan Hauser. Odabrali su nove pop rock hitove kojima su podarili novo ruho na svojim violončelima. Na albumu će biti i 'They Don’t Care About Us' (Michael Jackson), 'Live and Let Die' Paula McCartneya na kojoj im se pridružio poseban gost, slavni pijanist Lang Lang, te originalna pjesma Luke i Stjepana 'Celloverse'.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene