Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dubrovački Culture club Revelin priprema stvarno vruće ljeto. Lako je to zaključiti već nakon što su otkrili imena koja će nastupiti na samo jednom od nekoliko festivala.


Na Dubrovnik electronic festivalu, od 12. do 15. kolovoza ove godine, nastupit će Fedde le Grand, WKND, DJs from Mars, Marco Bailey i Kryder.

Jasenko Houra: 'Bregović je najzaslužniji za razvoj glazbene scene'

Vezani članci Slika nije dostupna 'DJs from Mars' ekstravagantnim nastupom oduševili publiku Slika nije dostupna Sve je spremno za Dubrovnik electronic festival: Slavni DJ sletio u grad

Ne treba sumnjati da će najveću pozornost publike, kao i nekoliko zadnjih godina, izazvati nastup nizozemske zvijezde Fedde le Granda, na otvaranju Festivala, 12. kolovoza. Riječ je o jednom od najpoznatijih svjetskih DJ-a i redovitom headlineru svih velikih svjetskih festivala elektronske dance glazbe. Široj je svjetskoj publici najpoznatiji po hitu ‘Put your hands up 4 Detroit’, kao i po remiksevima hitova Coldplaya, Michaela Jacksona, Shakire, Mariah Carey i drugih. Stalan je gost najprestižnijh svjetskih klubova poput ‘Pacha Ibiza’, ‘Green Valey’ i ‘Marquee’. Svi njegovi nastupi u dubrovačkom Revelinu bili su rasprodani, pa je u jednom od intervjua rekao da je u Dubrovniku kao kod kuće.

DJs from Mars, talijanski je DJ team, poznat u svijetu po ekstravagantnim nastupima. Max Aqualuce i Luca Ventafunk proslavili su se i po EDM obradama popularnih hitova.

Marco Bailey, velika je belgijska DJ zvijezda, s mnogo obožavatelja u Hrvatskoj, posebno u i oko Dubrovnika. Već 20 godina nastupa na svim prestižnim festivalima u svijetu.

Kryder je jedan od najperspektivnijih DJ-a mlađe generacije. Poznat je po tome da ne prati trendove, nego ih postavlja. Vrhuncem njegove dosadašnje karijere može se smatrati objava hita ‘Aphrodite’ 2013. godine, što mu je donijelo pozive na prestižne pozornice širom svijeta.

Dakle, Dubrovnik će i ovog ljeta biti pun turista, koji će u Revelinu moći plesati i partijati uz najveća svjetska DJ imena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook