Vruća KnockOut ski patrola na Jadranu pravo je osvježenje. Nesvakidašnji prizor plijeni pažnju turista i poziva na ledeno osvježenje!


Vruća KnockOut ski patrola plijeni pažnju znatiželjnih turista diljem Jadranske obale. Prelijepe djevojke i mladići pod punom skijaškom opremom ali u kupaćim kostimima nesvakidašnji su prizor koji nas hladi i podjseća kako zima i skijaške radosti i nisu tako daleko.

Vezani članci Petra Dimić (Foto: Instagram) Tko je youtuberica koja je razbjesnila Hrvate komentarima o hrabrim vatrogascima koji su gasili požar na Zrću? Partijaneri žele zabavu, a Novalja više reda (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Partijaneri žele zabavu, a Novalja više reda: Komunalni redari turistima pišu 30 kazni dnevno

Snježna ekipa KnockOut Snow Festivala izazvala je pravu pomutnju pojavivši se na najluđoj plaži Jadrana – Zrću i klubu Papaya. Brojni pogledi čuđenja za nekoliko su trenutaka prerasli u ledeno osvježenje a uz atraktivne promotore mnogi su već sada rezervirali svoje mjesto na ovogodišnjem KnockOut Snow Festivalu koji se održava u čarobnom Orcieresu u Francuskoj, ove godine u čak dva termina. Sve ljubitelje snježnog sporta i odlične glazbe očekuje nezaboravna zabava u novogodišnjem terminu od 24. prosinca 2013. – 04. siječnja 2014., te od 04. – 11. siječnja 2014.

U organizaciji Collegium Putovanja, mladi iz cijele regije ponovno će okupirati Francusku, a osim odličnih glazbenih večeri, apres ski partija i live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene, posjetitelje očekuju i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji.

Iako je ljeto još u punom jeku zima i skijanje ove godine dolaze brže nego ikad pa se preporuča da već sad osigurate svoje mjesto pod nebom francuskih Alpa gdje sport i zabava nikad ne prestaju. Više informacija o ovogodišnjem KnockOut-u te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu .
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook