polugola na snijegu

Brrr! Seksi Nina izgubila okladu pa vrućim prizorima počastila obožavatelje

Nina Donelli (FOTO: PR) - 2 Nina Donelli (FOTO: PR) - 2 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Donelli (FOTO: PR) - 3 Nina Donelli (FOTO: PR) - 4 Nina Donelli (FOTO: PR) - 2 +0 Nina Donelli (FOTO: PR) - 1 Galerija

Pjevačica Nina Donelli opet privlači pozornost. Ovog puta odvažnim i vrućim izdanjem na snježnim padinama.

Mlada pjevačica Nina Donelli možda nema Janičin talent za skijanje, ali na snježnoj padini privlači jednaku pažnju - svojim seksipilom. Pokazala je to zadnjih dana u vrućoj kombinaciji koja topi snijeg oko nje i to sve zbog oklade koju je izgubila.

Pogledaj i ovo Iva Majoli Obiteljski odmor Iva Majoli pohvalila se fotografijom s mužem i kćeri Mijom, koju krije od očiju javnosti, a izrasla je u pravu ljepoticu!

"Ma bila je to nevina zezancija među prijateljima. Ne želim otkriti oko čega je bila oklada, ali istina je da sam izgubila i morala se u badiću na skijama spustiti niz skijašku stazu. Prvo me bilo malo strah jer sam mislila da ću se smrznuti polugola na snijegu, ali kad sam se popela na brdo, adrenalin je proradio i zapravo sam se super zabavila, a i reakcije okupljenih bile su odlične", komentirala je pjevačica Nina Donelli svoju nesvakidašnju avanturu na snijegu.

Mlada pjevačica snimila je, naime, video u kojem ju vidimo kako samo u badiću i raskopčanoj jaknici na skijama juri niz snježnu padinu. Seksepilna 20- godišnjakinja iza sebe već ima desetak singlova, a posljednju pjesmu 'Bogati tata', uklopila je u svoju atraktivnu snimku.

Nina Donelli (FOTO: PR) - 3 Nina Donelli (FOTO: PR) - 3

Kada se skinula privukla je poglede svih prisutnih, a kako i ne bi kada je odabrala badić iz kojeg su joj provirivale bujne grudi, a gaćice su isticale njenu čvrstu guzu. Izgledala je kao da bi mogla otopiti snijeg oko sebe, a to su primijetili i okupljeni skijaši koji su komentirali da je odjednom postalo toliko vruće da bi se i oni mogli skinuti.

"Naravno da nemam iluzija kako seksepil u glazbenoj industriji nije bitan i nemam ništa protiv toga, ali ipak mislim da su glas, talent i upornost pravi recepti za uspjeh, a ako sam još k tome nekome i seksi, neću se buniti",  rekla nam je kroz smijeh Nina i dodala kako prvenstveno želi da se publika uz njene pjesme odlično zabavlja i to je ono što svakako nastoji postići u karijeri.

Zanimanje struke, ali i medija za ovu mladu i ambicioznu djevojku raste iz dana u dan i svi koji su s njom radili predviđaju joj blistavu karijeru. Njoj samoj je pak bitno da se, uz to što radi ono što voli, i dobro zabavlja, a njezino skijanje u badiću upravo je pravi dokaz za to.

Da misli ozbiljno, pokazuje i njezina suradnja s renomiranim hrvatskim autorima koji su već stvorili nebrojene hitove na našoj estradi. Uskoro se tako možemo nadati novoj Nininoj pjesmi, a s obzirom na ovaj video sa skijanja, jedva čekamo vidjeti čime će nas iznenaditi u spotu.

Nina Donelli (FOTO: PR) - 2 Nina Donelli (FOTO: PR) - 2

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene