Poslušajte i vi

Vrijeme je da probate i vi novi singl Vanne 'Probaj'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prethodni singl 'Lopov' u radijskom eteru napravio je puno, a sada je došlo vrijeme za nešto novo.

Hit Records i Mediteran film sa zadovoljstvom predstavljaju novi singl Vanne 'Probaj'. I ovoga puta Vanna autorski stoji iza glazbe i teksta, dok je aranžman i odličnu produkciju napravio vrhunski producent Denyken.

Pogledaj i ovo Vanna - 1 ''Lijepa žena i njena sjena'' Obasjana suncem Vanna je pokazala zgodne noge u minici, ali svi su gledali u skupocjene štikle koje je nosila

Vanna: 'Ako nisi u trikou sa šljokicama, onda zapravo uopće nisi pjevačica'

O novom singlu 'Probaj' Vanna je rekla, ˝Ono do čega nam je najviše stalo, nekada je teško ostvariti. Možda se lakše čini odustati i privremeno se utješiti sa obećanjima u stilu " jednom, negdje, s nekim..." Ali istina je kako će pravi trenutak proći ako ne iskoristimo priliku. Možda i ne uspije, ali srce nam neće oprostit što smo ga pokušali prevariti razumom. I zato – 'Probaj'! ˝
'Probaj' najavljuje novi album, a na ovoj pjesmi Vanna je po prvi puta surađivala sa proslavljenim producentom Denykenom.

'Izuzetno sam zadovoljna sa aranžmanom i produkcijom koju je zamislio i realizirao za ovu pjesmu. Nadam se da ćemo surađivati i na ponekoj budućoj pjesmi za nadolazeći album.', rekla je Vanna o suradnji sa Denykenom.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene