2 soundracka!

Volite 'male plave'? Evo tko je osvojio glazbu iz najnovijeg filma 'Štrumpfovi 2'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sa zaradom od sveukupno 729.034 kune, „Štrumpfovi 2“ potvrdili su status najvećeg animiranog hita posljednjih godina i premoćno zauzeli prvo mjesto na domaćoj box-office listi ne samo ovog vikenda već i najboljih kino otvaranja animiranih filmova godine!

Samo u Hrvatskoj film je u prvom vikendu pogledalo 21.189 gledatelja! Ovim box-office rezultatom „Štrumpfovi 2“ nadmašili su ovogodišnje velike animirane hitove „Croods“ i „Čuvari šume: Tajanstveni svijet“!

Pogledaj i ovo Robbie Williams vraća se u Hrvatsku nakon 10 godina Purina donosi Želite na koncert? Dijelimo dvije karte za glazbeni spektakl Robbieja Williamsa u pulskoj Areni

Štrumpfovima očigledno nije zasmetala niti sezona godišnjih odmora, jer bez obzira gdje se nalazile generacije gledatelja očigledno su jedva dočekale da pogledaju novu avanturu svojih omiljenih animiranih likova koja se, ovoga puta, odvija u Parizu. Prvi nastavak iz 2011. godine u domaćim kinima pogledalo je nešto malo više od 135 tisuća gledatelja što je bilo dovoljno da te godine postane najgledaniji kino film općenito u Hrvatskoj. Sudeći prema rezultatima prvog vikenda, „Štrumpfovi 2“ sigurnim koracima idu u istom smjeru.

Osim filma u kinima, u Hrvatskoj se može pronaći i službeni soundtrack „Štrumpfova 2“ za kojeg su, između ostalih, Britney Spears i Nelly Furtado snimile svoje nove pjesme. Upravo je Britney Spears otpjevala naslovnu pjesmu, a u spotu su joj se pridružili, naravno, i Štrumpfovi!

Continental film vas je nagradio s 2 soundtracka iz ovog filma. Sretni dobitnici su Vlatka Bertić i Maja Kiš.

Popis pjesama soundtracka:
 
1. Britney Spears – “Ooh La La”
2. G.R.L. – “Vacation”
3. Becky G featuring Austin Mahone – “Magik 2.0”
4. Owl City – “Live It Up”
5. Sophia Black – “Everything Breaks”
6. Cady Groves – “Forget You”
7. Kiana Brown – “Hey Chica”
8. Nelly Furtado featuring Ace Primo – “High Life”
9. Buckwheat Zydeco – “Tutti Frutti”
10. Right Said Fred – “I’m Too Smurfy”


O filmu:

U ovom nastavku akcijsko-animirane obiteljske hit komedije koji nam u kina dolazi od četvrtka, 1. kolovoza, zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena „Vragolani“ kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. Ali nakon što otkrije da će mu u njegovoj nakani biti potreban pravi Štrumpf (i to nitko drugi nego Štrumpfeta koja jedina zna tajnu čaroliju kako Vragolane pretvoriti u prave Štrumpfove) Gargamel je otima i dovodi u Pariz gdje je već zadobio povjerenje milijuna ljudi kao najveći svjetski čarobnjak. I tako dok Gargamel zajedno sa svoja dva zločesta kvazi-Štrumpfa i Štrumpfetom luduje po Parizu, Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko se moraju vratiti u naš svijet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace Winslow te dati sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene