Vodič po klubovima

Šarenilo na Ibizi: Od ludih partija do 'tijela u lovu na bogate ženike'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vodič po klubovima na IBIZI by Jurica Radović

Već i vrapci na grani znaju kako je Ibiza otok partijanja kao i svjetski poznatih klubova. No već sam vas ranije upozorio da upravo odlasci u njih iziskuju najveću potrošnju eurića. I da , za razliku od Hrvatske, na Ibizi se ne izlazi u jedan već u više klubova tijekom noći.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Profimedia) Ljeto za pamćenje Meghan i Harry u tajnosti odveli sina na ljetovanje, odabrali jednu od hit destinacija

>> Išli biste na Ibizu? Evo kako ćete jeftinije proći!

Prilikom mog boravka na tom razuzdanom Španjolskom otoku i sam sam se uvjerio da tu nema zabave bez 'pune kese'. Recimo oko 20 sati se odlazi na večeru, a vrlo često već oko 21 započinje neki party . U mom slučaju bio je to spektakularan nastup legendarnog Fatboy Slima kao i Pete Tonga - čiji je život ne tako davno i ekraniziran u filmu. Upad za taj party na otvorenom koštao je nekih 50-ak eurića što je za Ibizu vrlo jeftino, no podsjećam da je to ipak cijena karte u predsezoni .

Cijene pića također su paprene, pa ćete za 4 Whiski Cole izdvojiti nekih 90-ak eura, dok sama voda košta oko 35 kuna. Nakon što je završio party na otvorenom, razuzdana gomila partijanera seli se u popularne klubove. Uglavnom su to Pacha, Sankeys, Space i ostali ... Važno je napomenuti kako se sve spomenute party destinacije nalaze vrlo blizu, stoga se tijekom noći nesmetano možete prošetati do susjednog kluba ako vam se u nekome ne sviđa.

No za razliku od Hrvatske, tamo svaki disco ima nekoliko florova stoga će i najizbirljiviji ljubitelji glazbe bez sumnje biti zadovoljni. Isto tako klubovi na Ibizi vrlo su mračni odnosno s prigušenim svjetlima, dok kod nas oni više nalikuju nekom izložbenom prostoru u kojem su se svi eksponati došli pokazati. Ili bolje reci pozirati .

Ne mogu ne spomenuti da cijene ulaznica za klubove variraju pa ponekad dostižu i 100tinjak eura. I tako iz kluba u klub, from disco to disco, i vrlo brzo ćete u jednu noć samo na upad spaliti par sto eura.

Stil 'za klubove'

Za kraj... dotaknimo se i mode kao i modnih trenova. Na Ibizi vlada' street fashion', odnosno prati se moda no nipošto ne ona kao kod nas. Cure i dečki u klubovima obučeni su u traperice, majice, ... vrlo klupski. Naravno uspio sam naletjeti i na mjesto u kojem je većina djevojaka izgledala poput onih u Hrvatskoj – ispeglana kosa, naprlitane od glave do pete , svjetlucave štikle, tona make upa, umjetne, trepavice, nokti, kosa... no tu se nisam puno zadržao jer se radilo u 'fency' mjestu na kojem su uglavnom zalazile sponzoruše ili kako bi Španjolci rekli cure koje 'nemaju što pokazati osim tijela u lovu na bogate ženike'.

To mjesto koje neću spominjati, namijenjeno je zapravo snobovima i vrlo je nepopularno svima željnima normalne zabave. I tako sam se ja na Ibizi proveo ko' čovjek, zabavio se u potpunosti , plesao do zore i smijao se dok bi me da sam kojim slučajem to napravio u Lijepoj našoj , vjerojatno prvo odmjeravali, a naposljetku u najboljem slučaju proglasili 'glupim seljakom '.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene