Pogledajte galeriju!

'Voda s porukom' - inspirativna ideja privukla poznate na špicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prekrasan subotnji dan sve je izmamio na sunce. Cvjetni trg u Zagrebu tradicionalno je mjesto gdje se subotom ispija kavica i druži s prijateljima. Tako je bilo i ovog tjedna, brojne hrvatske zvijezde stigle su na Cvjetni gdje ih je čekao Janin izvor i to s posebnom porukom.

Naime, na zagrebačkom Cvjetnom trgu predstavljena akcija Jana „voda s porukom“ kojom Jana svima želi poručiti kako trebamo biti izvor inspiracije te poticati na pozitivne osjećaje i promjene.

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepa subota Centar prepun slavnih 'faca' - Sunce učinilo svoje - svi su izašli van!

Lansirajući seriju motivacijskih i inspirativnih citata na poleđini boca, ovom kampanjom usredotočila se upravo na svakodnevne životne situacije kao glavne pokretače svih dobrih djela i odluka.

>> Sunčano vrijeme izmamilo Zagrepčane na špicu

Događanje na Cvjetnom trgu okupilo je brojna poznata lica kao što su Hrvoje Šalković, Anica Kovač, Iva Balaban, Vanda Winter, Tihana Harapin Zalepugin, Matija Vuica, Viktor Drago, Luka Grubišić, Marko Tolja, Anamarija Brkić, Elfsi, rukometaši RK Croatia Osiguranje, vaterpolist Bruno Josipović, braća Glasnović te mnogi drugi.

Nije ni čudo što je ovaj događaj privukao mnoge poznate. Naime, riječ je o akciji humanitarnog karaktera, a poznato je kako naše zvijezde zaista imaju velika srca. Naime, svoje poruke možete unositi i vi na Janinoj stranici i dijeliti ih na društvenim mrežama čime se prikupljaju kapljice koje će se potom pretočiti u donacije!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene