Novo izdanje

FOTO Kad će taj petak? Vraća se Vlatkin 'Metak'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najvećih hitova 90-ih vraća se u malo drugačijem izdanju!

Vlatka Pokos, koja se 1994. godine proslavila hitom 'Metak', u suradnji s Borisom Đurđevićem snimila je remiks za istoimeni hit!  

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos krasi ga više titula Poznato je koga ljubi Vlatka Pokos, novi odabranik nasljednik je ugledne zagrebačke obitelji: "Istina je, dogodilo se..."

Ova pjesma, čiji se spot snima u klubu Aquarius na Zrću, obilježava veliki povratak atraktivne Vlatke na glazbenu scenu. Pjevačica je poprilično uzbuđena zbog novih izazova, a velika želja bila joj je uhvatiti klupsku atmosferu kakvu godinama njeguje jedan od najboljih jadranskih klubova. 

Vlatka Pokos uskoro izdaje novu remiks verziju hita 'Metak'

'Atmosfera u Aquariusu naprosto je genijalna! Iskreno, nisam pobornik mainstream trendova na našoj glazbenoj sceni, pa sam svoju pjesmu koja je top listama vladala početkom 90-ih poželjela ponovo izvesti u house verziji. Živim atipičan život za svoje godine, družim se s mlađim ljudima i super se osjećam. Drago mi je kada vidim da i nove generacije poznaju stihove pjesme i da je 'Metak' zapravo još uvijek vrlo aktualni hit', rekla je Vlatka.

Pjevačica nije isključila ni snimanje još nekih pjesama u istom glazbenom stilu, ali za početak će ovih dana dovršiti snimanje spota za pjesmu 'Metak'. U svom će videu spojiti urbanu i klupsku atmosferu Aquariusa, a potom priču prenijeti na paške pašnjake.

'Želja mi je napraviti spoj prirode i klupskog života', dodala je pjevačica, koja će svoj hit vizualno ovjekovječiti u Aquariusu na Zrću. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene