Ljetne radosti privode se kraju, trebamo se aktivno pripremiti za nove zadatke koji su pred nama. Najbolji lijek da spremni dočekamo jesen jest redovita tjelesna aktivnost.

Galerija


Sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska poziva na zadnji ovoljetni trening na otvorenom, u četvrtak, 14. rujna u 17.00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Ljetne radosti privode se kraju, trebamo se aktivno pripremiti za nove zadatke koji su pred nama. Najbolji lijek za povratak na radno mjesto, u školske klupe ili da spremni dočekamo jesen, jest redovita tjelesna aktivnost.

"Pozivamo Vas da zajedno odradimo trening koji će probuditi tijelo nakon ljetnih radosti i opuštanja. Jedinstvena je prilika vježbati na Trgu bana Josipa Jelačića, vjerujem kako će on biti ispunjen do posljednjeg mjesta i kako ćemo ovim zajedničkim druženjem aktivirati sami sebe za jesen i zimu u pokretu!" izjavio je Ivan Antunović, voditelj trenerskog tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba.

Aktivna Hrvatska (Foto: PR)
Aktivna Hrvatska (Foto: PR)

Treningu, koji će trajati 45 minuta pod stručnim vodstvom kineziologa, mogu pristupiti svi građani uz prethodnu prijavu putem službene web-stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr. Uz uvodna predavanja organizatori su pripremili i mnoga sportska iznenađenja koja nas očekuju na Trgu. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a generalni je partner HEP.

Na zagrebačkom treningu Hrvatska liječnička komora svim zainteresiranim građanima uz savjetovanje mjerit će indeks tjelesne mase. Biotrening i Definicija hrane provodit će razna besplatna testiranja. Svi vježbači dobit će HEP-ove majice, NIVEA-in paket proizvoda za njegu tijela, a za osvježenje bočicu Mg Mivele, vode vašeg srca. OTP banka poklanja šilterice i lopte. Vježbači će probali zalogaj Omegola. Prostirke za vježbanje kao i posebno iznenađenje priprema Decathlon, u čijoj sportskoj opremi vježba tim Aktivne Hrvatske. Vježbači će dobiti i primjerak Jutarnjeg lista, časopise Men's Health i Lijepa&Aktivna.

Aktivna Hrvatska (Foto: PR)
Aktivna Hrvatska (Foto: PR)