Još uvijek nije kasno da neki mladi ostvare san o karijeri modela, jer se castinzi ovog vikenda održavaju u Splitu i Zadru.


Iza nas su dva od tri vikenda regionalnih castinga Elite Model Look Croatia, koji je dio najprestižnijeg svjetskog natjecanja za modele. Natjecanje putem kojeg su mnogi poznati top modeli ostvarili svoje svjetske karijere (Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Alessandra Ambrosio, Stephanie Seymour, Julia Saner i dr.), a sada nudi jedinstvenu priliku hrvatskim curama i dečkima da ostvare svoj san i slijede put top modela.

Velik interes mladića i djevojaka pozitivno je iznenadio i žiri i organizatore te je do sada ukupno više od 400 prijavljenih kandidata za ovo elitno natjecanje prošetalo ispred žirija u Arena Centru u Zagrebu, u ZTC-u u Rijeci, Portanovi u Osijeku i City Colosseum-u u Slavonskom Brodu. Žiri kojeg su činili Marko Lovrić, direktor modne agencije Relatum Model Managament, Kristina Šalinović, jedan od najuspješnijih hrvatskih modela u svijetu, modne fotografkinje Jelena Balić i Mare Milin te modni fotograf Franjo Matković, odlučilo je da 19 mladića i 21 djevojaka ide na nacionalni casting koji će biti održan 16. lipnja u Zagrebu.

Za ostale još uvijek nije kasno da ostvare svoj san o karijeri na modnoj pisti, jer su predviđena još dva termina regionalnih castinga koji će se održati na sljedećim lokacijama - trgovačkim centrima, a oba počinju u 16.00h:

21. svibnja (subota) - City Center one Split

22. svibnja (nedjelja) - Supernova centar Zadar

Podsjetimo, nakon nacionalnog castinga, 8 ženskih i 8 muških natjecatelja biti će pozvani na finale hrvatskog Elite Model Looka u rujnu. Konačni cilj je osvojiti mjesto na svjetskom finalu zajedno s više od 50 djevojaka i mladića odabranih u više od 30 zemalja i osigurati dvogodišnji ugovor s agencijom Elite.

Kako bi sudjelovali na Elite Model Look natjecanju, kandidati moraju biti u dobi od 14 do 22 godine, te za djevojke minimalna visina 172 cm, a za dečke minimalna visina 183 cm.

Svi koji se prijavljuju, a ukoliko su mlađi od 18 godina, moraju doći u pratnji (jednog) roditelja ili zakonskog skrbnika, kako bi na prijavnom obrascu potpisali pristanak za sudjelovanje. Djevojke bi trebale biti minimalno našminkane u odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su tajice, uske traperice i obična majica. Dečki bi također trebali nositi odjeću koja pokazuje cijelu figuru kao što su obična majica i uske traperice te biti bez kape.

Sve novosti pratite na www.elitemodellook.hr

Facebook stranici https://www.facebook.com/EliteModelLookCroatia/

Instagram profilu https://www.instagram.com/eml_croatia/