Novim spotom obilježen je i nastavak suradnje s umjetnicom i fotografkinjom Mare Milin, koja je zaslužna za koncept, snimanje i režiju videa.

Galerija


Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli otvaraju još jedno uzbudljivo poglavlje na njihovom glazbenom putovanju. Nakon što su kroz ljeto na mnogobrojnim pozornicama uživo predstavili novi, još neobjavljen materijal, rujan su dočekali otkrivanjem pjesme „Nauči me“, koju je kreirao Srđan Sekulović – Skansi. Riječ je o trećem singlu s njihovog nadolazećeg studijskog albuma autorskih pjesama, a za njega je danas premijerno prikazan videospot. Njime je ujedno obilježen nastavak suradnje s umjetnicom i fotografkinjom Mare Milin, koja je zaslužna za koncept, snimanje i režiju, dok je za montažu bio odgovoran Denis Golenja.

„Momci iz benda i ja imali smo tu čast da nam Mare opet radi spot. Ona je razradila čitavu ideju, a rezultat je ponovno nadmašio naša očekivanja. Nemoguće je ne uživati kad radite s njom, bili smo neopisivo radosni čim smo stigli na set“, otkriva Vinko.

"'Nauči me' sam doživjela kao dva svijeta. U jednom je Vinko, kojem je hladno na njemu drag način (Vinko voli zimu), i drugi svijet u kojem se živi toplije, drugačije. Protagonistica tog svijeta je Djevojka, koju tumači supertalentirana mlada glumica Paola Slavica. Njen dan je projiciran preko imaginarne pozornice na kojoj svira bend, koji je prikazan u kontra-svjetlu", objašnjava Mare Milin te se osvrće na suradnju s momcima: " Mogu samo reći da obožavam raditi s njima. Pjesme su im kvalitetne, disciplina, karizma i zalaganje na visini. Baš su mi jako dragi."

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli kao autorsko-bendovska formacija predstavili su se svojim prvim autorskim singlom „Samo da ti si tu“. Pjesma je objavljena sredinom lipnja te je popraćena videospotom, koji je također snimljen pred objektivom Mare Milin. Uz Vinka, cjelinu benda čine Mateo Nikše na gitari, Mile Nikše za bubnjevima i Jakov Ramničer na bas gitari.

Supruga našeg predsjednika otkrila što kod kuće nemaju, a neće ni imati: "To je naučeno ponašanje, to treba promijeniti"