Grupa Vigor opet ima sjajan spot.


'Gdje si sada pile moje', naziv je nove pjesme grupe Vigor za koju je snimljen i novi video broj. Radi se o pjesmi s kojom su se momci predstavili ove godine na Aurea festu u Požegi, a ako je suditi po rezultatima radio postaja, dečki opet imaju hit. Čini se kako je grupa Vigor ponovno pronašla savršenu formulu kada je melodija i tekst u pitanju jer je publika i više nego oduševljena. Ovoga puta proširili su svoj tim autora, pa su glazbu za ovu pjesmu zajednički potpisali Denis Dumančić i Miroslav Škoro, a stihove, uz Škoru napisala je Antonija Šola. Prema riječima pjevača Maria Rotha, ova pjesma je potpuno drugačija od svega što smo do sada radili, ali opet stilski vrlo slična glazbenom izričaju grupe Vigor.

Hit za hitom, rekla bi publika, a tu dečki ne namjeravaju stati. Radi se na novim pjesmama i na novom albumu, a upravo pjesma "Gdje si sada, pile moje" to i najavljuje. Spot je sniman pod redateljskom palicom Josipa Grizbahera iz Cinematic produkcije,a sam spot sniman je na prekrasnim lokacijama u Vukovaru i Osijeku."Ovoga puta smo htjeli napraviti spot kod kuće, u našoj Slavoniji, s obzirom kako smo do sada naše spotove snimali širom Hrvatske. Htjeli smo ovoj priči dati dašak naše lijepe ravnice jer mi smo Slavonci koji su na to strašno ponosni.

Svaka nova pjesma HIT, svaki koncert rasprodan, činjenice su koje ukazuju na to da grupa Vigor polako ali sigurno, kroči na sam vrh domaće zabavne scene, a srca publike osvajaju u čitavoj regiji pa i izvan granica Hrvatske."Slušamo se i u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj i Mađarskoj. To je divna spoznaja jer pokazuje kako glazba uistinu ima jedan univerzalan jezik, a to su emocije. Drago nam je što su to prepoznali i oni koji dolaze izvan našeg govornog područja" dodaje Mario."Zato smo se ovoga puta i potrudili oko video spota jer smo željeli ispričati jednu novu glazbenu priču, kako stihovima tako i ovim spotom s kojim smo i više nego zadovoljni.

Vigor (FOTO: PR)