Nova navijačka pjesma

VIDEO Navijači Vatrenima u Brazilu poručuju: 'Budi hrabar, ponosan i svoj, kreni u boj!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bend Genadešus predstavilja novi spot za pjesmu "Hrvatska" za predstojeće svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu.

Novom navijačkom pjesmom "Hrvatska" bend Genadešus odlučio je dati podršku Vatrenima u Brazilu. Energična rock himna novi je navijački hit, koji u stihovima refrena "Budi hrabar, budi svoj" promiče navijački optimizam i pobjednički duh uoči prvenstva u Brazilu.

Pogledaj i ovo showbuzz Odluka je pala. Klub navijača 'Uvijek vjerni' izabrali službenu pjesmu za Brazil

Bend Genadešus predvode Zlatko Nedeljko - Pepsi i Josip Posavec - Joco, dolaze iz Međimurja, te su odlučili podržati Vatrene na predstojećem svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu pjesmom jednostavnog nazva "Hrvatska". Za dečke iz benda je plasman Vatrenih u Brazil bio inspiracija da ih muzički isprate u nove pobjede, a novi video uradak je poklon svim hrvatskim navijačima i onima koji će bodriti naše Vatrene u Brazilu.

Zadnji trening uoči utakmice: Hrvatska igra noćas u 1 ujutro

Spot za pjesmu “Hrvatska” je snimljen je na sportskim terenima u Nedelišću kraj Čakovca, gdje je bend Genadešus okupio velik broj svojih fanova i navijača Hrvatske, što je pridonjelo pravom navijačkom ugođaju na setu, kao odličnom uvertirom za prvenstvo u Brazilu.

Bend Genadešus je već nekoliko godina prisutan na hrvatskoj sceni, iza sebe ima album "Hajdi Heidi" u izdanju Croatia recordsa, te je s naslovnom pjesmom s tog albuma sudjelovala na Radijskom festivalu.

Genadešus je 2008. godine snimio navijačku pjesmu "Vatreni naprijed", koja je bila objavljena na nekoliko kompilacija najboljih navijačkih pjesama, a spot koji je bio snimljen bio je odlično primljen u domaćim medijima. Nova pjesma "Hrvatska" nastavak je uspješnog kreativnog angažmana benda Genadešus, a nedavno je objavljena i na novoj navijačkoj kompilaciji "Svi u Brazil".

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene