Novi tjedan, novi festival

VIDEO Fresh Island počinje za 2 dana, a glavne zvijezde stižu već sutra

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pripreme su već u tijeku

Još je dva dana ostalo do jedinog europskog hip hop festivala na plaži koji se odvija na Zrću. Ove godine se rasprostranio na 3 dana koncerata i after partyja na 4 pozornice u klubovima Papaya i Aquarius, kojeg popunjavaju zabave na brodu, bazenu, a tu je i plesni kamp Adria Dance Camp

Pogledaj i ovo Party na Zrću, arhiva (Foto: Pixell) Konačna odluka Ništa od partijanja: Zrće zabranilo sve festivale za ovu godinu, poznato i kada će ipak biti održani

Glavne zvijezde ovogodišnjeg festivala su Rick Ross, DMX, Pusha T, Method Man & Redman, a u Novalji, gradiću velikog smještajnog kapaciteta se traži mjesto više za smještaj.

Fresh Island počinje već sutra (u utorak) besplatnim Welcome Partyjem u klubu Kalypso.

Jedan od organizatora Filip Ivelja (Phat Phillie) poručuje 'Tri su dana do Fresha, a mi smo skoro rasprodani. Ako tražite bijeg iz grada na koncerte hip hop legendi kao što su Redman, Method Man, DMX, Pusha ili Rick Ross, New Yorker Fresh Island Festival je mjesto za vas!

Pogledajte kako je bilo lani!

Svakodnevno nas pratite Dnevnik.hr, posebno subotom u INmagazinu Nove TV. Družimo se pod hashtagom #tourdezur, i to na više društvenih mreža: Instagram, Facebook, Twitter. Pratite i reportaže na Muzika.hr.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene