Tour de žur

VIDEO DJ koji je osvojio srca hrvatskih festivala!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

DJ koji je u mjesec dana nastupio na dva naša festivala i ostavio dojam kao sjajan DJ, ali i skromna i zabavna osoba.

Ekipa Tour de Žura se pred sljedeće festivale koji nas očekuju – aktualni Špancirfest, Dimensions i Outlook u Puli te Unknown u Rovinju – prisjeća tko je ostavio najbolji dojam ovog ljeta od izvođača na festivalima. Odgovor je američki producent i DJ - Justin Martin. Justin je DJ koji se 2004. godine probio na svjetsku DJ scenu. Osvojio je velik broj priznanja i mnoga srca. Od Pete Tonga do DJ Magazina. Ovog ljeta, osvojio je i Hrvatsku gdje je nastupao više puta u sklopu dva festivala: Hideout Festival na Pagu i The Garden Festival u Tisnom.

Pogledaj i ovo showbuzz Parti u Aquariusu Mislili ste da je gotovo? Partiji sa Zrća preselili u Zagreb!

VIDEO Black Lips poručili Stonesima – mičite se, preuzimamo!

S Justinom smo popričali nakon jednog od nastupa koje je imao u sklopu Hideouta i pitali ga kako je bilo nastupati…

Upravo sam imao nastup u Kalypsu, na partiju na bazenu. Večeras sviram na glavnoj pozornici. Svirao sam sinoć, a i jučer na partyiju na brodu – što je bilo jako zabavno. Svirao sam i sinoć, a radili smo i leđa o leđa MK, Jackmaster, Artwork i Skream. Svi zajedno na pozornici - što je bila odlična zabava. Bilo je zabavno, da!

Reci nam nešto o tvom albumu kojeg si danas predstavio?

Radim na novom albumu za Dirtybird. Malo je zakasnio, trebao je izaći na zimu, ali će izaći na proljeće. Svirao sam mnogo stvari s njega sinoć.

Što ti je bila inspiracija za novi album?

Ovakve stvari, život! Nadahnut sam gdje god da odem, to što mogu svirati na divnim festivalima, na suncu, s divnim ljudima, to me inspirira. Nije to jedna stvar, to je sve.

Sljedeći tjedan idem na Garden festival, bio sam tamo i prošle godine, bio sam na oba ova festivala prošle godine. Ovaj festival je odličan, ali sljedeći tjedan je Garden festival. Tamo su svi moji prijatelji, tako da se radujem tome. Puno mojih prijatelja iz San Francisca dolaze, tako da sam uzbuđen! Drago mi je što sam tu, ljeto je i uživam!

Kakav je osjećaj biti u Hrvatskoj?

Aaaaaa… Takav je osjećaj. Sinoć sam jeo brancina s češnjakom. Imao sam gigantski brancin, ulovljen u moru lokalno ovdje, bio je najdivniija riba…

Najbolja riba koju si jeo u životu?

Ne ova, ali, najbolja riba koju sam jeo u cijelom životu je bila ovdje u Hrvatskoj. Donijeli su mi velik pladanj sa hobotnicom ili je to bila velika lignja, neznam što je bilo, ali gigantska je. Najveća riba koju sam vidio. Volim hranu ovdje, tu je najbolja morska hrana na svijetu! Htio bih otići u Dubrovnik, nisam nikad bio.

Zašto, čuli ste nešto?

Čuo sam samo lijepe stvari. Moj prijatelj je bio prošle godine, iznajmio je auto i samo se tamo zaustavio.

Što očekuješ da ćeš vidjeti?

Mislim da je svaki grad je lijep, svaki mali grad je divan! Želim ih vidjeti sve! Zapravo, želim doći ovamo sa svojim prijateljima, iznajmiti brod i istraživati!

Možete li ovo usporediti s Kalifornijom, koja je razlika?

Ne, ogromna razlika! Volim Kaliforniju, volim odakle sam, volim San Francisco, ali ovo je najljepše mjesto, ovo je predivno, i da, očito, veselim se što ću jesti još ribe!

Svakodnevno nas pratite Dnevnik.hr, posebno subotom u INmagazinu Nove TV. Družimo se pod hashtagom #tourdezur, i to na više društvenih mreža: Instagram, Facebook, Twitter. Pratite i reportaže na Muzika.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene