talentirana istranka

Viceprvakinja u Croatia kupu Nina Fakin osvojit će vas ovog ljeta osebujnim glasom

Nina Fakin - 1 Nina Fakin - 1 PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Fakin - 2 Nina Fakin - 3 Nina Fakin - 4 +0 Nina Fakin - 1 Galerija

Iako Nina Fakin već ima iskustva na istarskoj sceni, "Ljetni snovi" prva je pjesma s kojom se predstavlja široj publici.

Nina Fakin istarska je pjevačica osebujnog glasa koji ju čini prepoznatljivom. Iako već ima iskustva na istarskoj sceni, "Ljetni snovi" prva je pjesma s kojom se predstavlja široj publici.

Njezin talent prepoznala je i Hrvatska vojska pa je tako nastupala uz rame simfonijskog puhačkog orkestra Hrvatske vojske. Ninina posebnost je ta što uz ljubav prema glazbi gaji i ljubav prema konjima te je tako 2019. u sklopu Hrvatske reprezentacije nastupila na svjetskom prvenstvu daljinskog jahanju u Italiji. Najbolje se osjeća kad povezuje te dvije ljubavi, a to je i postigla pjesmom Galop na MIK-u.

Uz glazbenu ekipu autora Brune Krajcara za glazbu, Daniela Načinovića za tekst te Janoša Fehera za aranžman, ova je pjesma ugledala danje svjetlo. Video spot i njegov scenarij, režiju i montažu zaslužni su Alen Horvatić i Mario Damjanović.

Pjesma "Ljetni snovi" govori o mladoj ljetnoj ljubavi koja bez obzira na izazove današnjeg vremena ostaje jaka i neraskidiva. Ljetne boje, more, ljubav i sentimentalnost glavni su epiteti koji opisuju ovu pjesmu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene