Velika sreća!

Vesna Pisarović rasprodala koncert u Domu sportova 29.04. ''Probudi mi ljubav''!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dugoočekivani i najavljivani koncert jedne od najpopularnijih glazbenica diljem regije, Vesne Pisarović, rasprodan je do posljednjeg mjesta.

 Ulaznica za po mnogima događaj godine u Zagrebu i Domu sportova 29.04., pod nazivom 'Probudi mi ljubav', više nema. Tako će brojne generacije koje se godinama vesele Vesninim hitovima, kao što je 'Da znaš', Jutro donosi kraj’, ‘Dolje na koljena’ ili ‘Neka ljudi govore’, napokon moći slušati i uživati u njima uživo.

Pogledaj i ovo Vesna Pisarović u Ciboni - 2 I dalje je omiljena! Vesna Pisarović za dugoočekivani koncert u Ciboni odabrala je outfit koji je dokazao da je u formi isto kao i na vrhuncu karijere!

Poseban vokal, specifičan način kojim plovi pop vodama, interpretacija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, samo su jedan mali dio, onoga čime Vesna osvaja na prvu, a posebna energija koja se osjeća na njezinim koncertima teško se opisuje riječima i jedino se može doživjeti uživo. Sve to najbolje zna njezina vjerna publika koja svoju kartu za nezaboravan doživljaj u zagrebačkom Domu sportova, odavno ima u svojim rukama.

Ni Vesna nije krila svoje veliko zadovoljstvo i sreću povodom rasprodanog koncerta na koji smo svi zajedno dugo čekali, i napokon dočekali, 'Dragi svi, ne mogu Vam opisati riječima koliko sam sretna. Ne samo zato što se ovo zbiva, nego što će nas biti puno i što ćemo se dobro provesti i isto tako uvjerena sam, jako dobro zabaviti. Stvarno sam neizmjerno sretna na ovaj prekrasan dan čuti vijest da su sve karte za moj koncert u Domu sportova rasprodane i da će nas biti puno. Iskreno, sve mi to još zvuči pomalo nestvarno, ali jako se veselim ovome koncertu', zaključila je Vesna Pisarović .

Sudeći po svemu, možemo zaključiti da nas čeka jedna nezaboravna večer, puna odlične zabave, atmosfere, pjesme i plesa - 29.04.2022. Dom sportova Zagreb!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene