Plesne ritmove isporučit će iskusni trojac Pepi Jogarde, Ilija Rudman i Antonio Zuza

Galerija


 Topla ljetna večer, smiraj dana u najdražem zagrebačkom parku, nasmijana lica i veseli house zvukovi... Takav se scenarij predviđa u petak na Imogenovoj ljetnoj zabavi na Vidikovcu u Maksimiru. U teškim vremenima koja nas prate, Imogen Recordings ne odustaje od pozitivnog duha i dobre zabave, pritom pazeći, naravno, na propisane mjere opreza.

Vezani članci Mia Dimšić Mlada nada domaće glazbene scene plijenila pozornost u ultrakratkoj haljinici Sofia Richie (Foto: Profimedia) Pametno je iskoristila 3 poznata muškarca u svom životu i zaradila milijune ni na čemu

Imogenov gost ovog puta je Pepi Jogarde, prekaljeni glazbeni vuk koji iskusno brodi plesnim podijima, radijskim eterom, ali i vinogradima. Od tvrđih ritmova do disca, Pepijev glazbeni izbor odzvanja brojnim klubovima, ali i emisijom Adriatic Coasting.

PR
PR (Foto: Promo)

Njegovi ljetni ritmovi sjajno će nadopuniti Imogenov dvojac. Ilija Rudman i Antonio Zuza ne posustaju ni pred koronom te za svoju etiketu pripremaju nova vruća izdanja, a u međuvremenu nastavljaju misiju obogaćivanja zagrebačke scene svojim veselim večerima. Stoga i ovog puta očekujemo ekipu dobre volje, domaću atmosferu i puno sjajne glazbe pod zvjezdanim nebom.