IMOGEN SUMMER EDITION U MAKSIMIRU

Vesela Imogenova ljetna zabava na Vidikovcu u Maksimiru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Plesne ritmove isporučit će iskusni trojac Pepi Jogarde, Ilija Rudman i Antonio Zuza

 Topla ljetna večer, smiraj dana u najdražem zagrebačkom parku, nasmijana lica i veseli house zvukovi... Takav se scenarij predviđa u petak na Imogenovoj ljetnoj zabavi na Vidikovcu u Maksimiru. U teškim vremenima koja nas prate, Imogen Recordings ne odustaje od pozitivnog duha i dobre zabave, pritom pazeći, naravno, na propisane mjere opreza.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Žensko druženje Vratila je vjeru u ljubav slavnom ljepotanu, javnost kritizira njezin izgled, no bez problema je pokazala lice bez šminke

Imogenov gost ovog puta je Pepi Jogarde, prekaljeni glazbeni vuk koji iskusno brodi plesnim podijima, radijskim eterom, ali i vinogradima. Od tvrđih ritmova do disca, Pepijev glazbeni izbor odzvanja brojnim klubovima, ali i emisijom Adriatic Coasting.

Njegovi ljetni ritmovi sjajno će nadopuniti Imogenov dvojac. Ilija Rudman i Antonio Zuza ne posustaju ni pred koronom te za svoju etiketu pripremaju nova vruća izdanja, a u međuvremenu nastavljaju misiju obogaćivanja zagrebačke scene svojim veselim večerima. Stoga i ovog puta očekujemo ekipu dobre volje, domaću atmosferu i puno sjajne glazbe pod zvjezdanim nebom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene