Ne propustite

Veliko finale RockOff festivala u Tvornici!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

RockOff festival po prvi put je pružio institucionalnu podršku mladim bendovima otvorivši im medijski, koncertni i diskografski prostor.

Nakon šest održanih koncerata u Malom pogonu, svih 18 izvođača RockOff festivala nastupit će u subotu, 8. studenog, na finalnom koncertu u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Karlovačko RockOff u najzanimljivijoj fazi - festival je pred vratima !

U organizaciji Hrvatskog društva skladatelja, RockOff festival po prvi put je pružio institucionalnu podršku mladim bendovima otvorivši im medijski, koncertni i diskografski prostor. Stručni žiri u sastavu: Josipa Lisac, Damir Martinović Mrle, Pavle Miholjević i Jura Ferina, predvođeni umjetničkim ravnateljem Hrvojem Horvatom, između 160 pristiglih prijava odabrali su 18 bendova koji će na subotnjem finalu izvesti 18 novih skladbi koje su već pronašle svoje mjesto u radijskom eteru.

Brzi i žestoki na RockOff festivalu – Gatuzo, Markiz i Krešo i kisele kiše

Na pozornici će se tako naći And the kid, Big strip gorila, F5, Gatuzo, Kinoklub, Krešo i kisele kiše, Libar, Markiz, Mjuzikl, Morso, M.O.R.T., Nosači zvuka, Orange strips, Queen of Sabe, Radio Luksemburg, Sane, Sara Renar i Silente, a osim publike u Tvornici, njihove će nastupe popratiti i kamere Hrvatske televizije.

„Ovim smo se festivalom približili aktualnim strujanjima u zemljama Zapadne Europe i, s obzirom na prvu godinu održavanja, možemo biti sasvim zadovoljni dosad učinjenim. Bendovi su dobili potporu radijskih postaja, televizijskih kuća, novina i portala, a od svih pristiglih prijava, već sada se može napraviti popis i za sljedeće izdanje“, izjavljuje Hrvoje Horvat te naglašava kako je RockOff tek početak mnogo veće priče.

Početak finalnog koncerta u subotu je točno u 20 sati, a ulaznice po cijeni od 40 kuna moguće je kupiti na svim prodajnim mjestima Tvornice ili putem online sustava Entrio.
Festivalska kompilacija „RockOff 2014“ sa svih 18 skladbi dostupna je u fizičkom obliku ili putem digitalnih glazbenih servisa shop.crorec.hr, iTunes, Amazon i Deezer.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene