'Back 2 Life'

Veliki međunarodni uspjeh glazbenog dvojca Vanillaz i Koste Radmana

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovaj trojac u Ljubljani je snimio video spot za pjesmu 'Back 2 Life' pod redateljskom palicom Mark Pirca koji je u desetak dana na glazbenom servisu YouTube skupio preko 50 000 pregleda.

Popularni zagrebački DJ, Marko Bucić, široj javnosti poznatiji kao DJ Marc Bucca u suradnji sa svojim slovenskim kolegom glazbenikom Mihom Pajkom i jednim od najboljih hrvatskih producenata Kostom Radmanom ostvario je zapažen međunarodni uspjeh.

>> Zagreb – grad najvećeg marketinškog događaja u Europi


Ovaj trojac u Ljubljani je snimio video spot za pjesmu 'Back 2 Life' pod redateljskom palicom Mark Pirca koji je u desetak dana na glazbenom servisu YouTube skupio preko 50 000 pregleda te je ujedno imao i veliku premijeru na programu MTV-a.Singl je izdan za najpoznatiju njemačku dance izdavačku kuću Tiger Records pod čijim labelom su izdavali i glazbeni velikani kao što su David Guetta, AfroJack, Nicky Romero i mnogi drugi. ''Back 2 Life'' je uvršten i u najprestižniju dance kompilaciju Kontor Records na kojoj su bok uz bok sa imenima kao Christina Aguilera, Pitbull, Avici, Armin Van Buuren.

Glazbeni dvojac kao duo VANILLAZ djeluje godinu dana, a već su održali zapažene nastupe dilje Europe te smo sigurni smo kako će svojom glazbom i kreativnim glazbenim rješenjima još dugo participirati u samom vrhu svjetskih glazbenih top lista.
  Pogledaj i ovo Vanillaz (Foto: PR) Intervju s duom Vanillaz Njihova elektronska obrada "Đurđevdana" rastura, no ovaj hrvatsko-slovenski duo stoji s obje noge na zemlji

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene