Pjevač s najvećim brojem prodanih ploča u povijesti hrvatske diskografije, nekoliko je puta proglašen pjevačem godine, čak je 1989. proglašen i za osobu godine.


Dugo najavljivani koncert Mate Miše Kovača & prijatelja koji se trebao održati u subotu 05.12. u Areni Zagreb, prebačen na 23.1. Iz objektivnih razloga organizatori su zakazali novi termin.

OVO SE NE SMIJE PROPUSTITI: Stiže Mišo u Arenu!

Vezani članci Severina (Foto: IN Magazin) Mnogi su se pitali hoće li uopće imati snage stati na binu: ''Svakome se u životu nešto događa'' Slika nije dostupna Mate Mišo Kovač i vijerna publika u Areni Zagreb

Kupljene ulaznice vrijede i za novi termin. Kupci koji zbog nemogućnosti dolaska na koncert, žele vratiti kartu, dobit će povrat novca na prodajnom mjestu na kojem je karta kupljena. Organizatori se ispričavaju ako su ovim potezom nekom od vas koji ste se spremili na koncert u subotu izazvali bilo kakve neugodnosti.

Karte su u prodaji i za novi datum koncerta, a možete ih nabaviti na stranici Eventima.

Kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta. Kupci ulaznica kojima ne odgovara novi termin mogu vratiti ulaznice i dobiti povrat novaca na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupljene - NAJKASNIJE DO 24. prosinca 2015.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook