Ulaznice vrijede

ODGOĐEN koncert Mate Miše Kovača 5. prosinca u Areni Zagreb

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač s najvećim brojem prodanih ploča u povijesti hrvatske diskografije, nekoliko je puta proglašen pjevačem godine, čak je 1989. proglašen i za osobu godine.

Dugo najavljivani koncert Mate Miše Kovača & prijatelja koji se trebao održati u subotu 05.12. u Areni Zagreb, prebačen na 23.1. Iz objektivnih razloga organizatori su zakazali novi termin.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

OVO SE NE SMIJE PROPUSTITI: Stiže Mišo u Arenu!

Kupljene ulaznice vrijede i za novi termin. Kupci koji zbog nemogućnosti dolaska na koncert, žele vratiti kartu, dobit će povrat novca na prodajnom mjestu na kojem je karta kupljena. Organizatori se ispričavaju ako su ovim potezom nekom od vas koji ste se spremili na koncert u subotu izazvali bilo kakve neugodnosti.

Karte su u prodaji i za novi datum koncerta, a možete ih nabaviti na stranici Eventima.

Kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta. Kupci ulaznica kojima ne odgovara novi termin mogu vratiti ulaznice i dobiti povrat novaca na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupljene - NAJKASNIJE DO 24. prosinca 2015.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene