ne propustite

Mate Miše Kovača i Ivane Kovač 27. lipnja nastupaju u Biogradu na moru

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

11 travnja 2014 u krcatoj Spaladium Areni legenda hrvatske estrade Mišo Kovač, vrativši se pred splitsku publiku održao je koncert za pamćenje.

U Splitu se u cijeloj godini nije desila takva navala obožavatelja na neki koncert. Da bi se osvojila karta za koncert, pjevale su se u eteru radija Mišine pjesme, tražila se karta više preko društvenih mreža, a sa otoka su sa trajektima dolazile horde obožavatelja kao iz unutrašnjosti Dalmacije . Svima je već odavno dobro poznato da se Split i Mate Mišo Kovač vole duboko i trajno, a na koncertu u Spaladium Areni ta je ljubav još jednom eksplodirala u svom punom naboju.

Pogledaj i ovo Lidija i Mišo Kovač Otkrila kako je Ivana Kovač oglasila se nakon otkazivanja Mišina koncerta, zna se i tko će umjesto njega zapjevati na dočeku u Vukovaru

Mate Mišo Kovač: 'Zakleo sam se da nikad više neću zapjevati u Srbiji!'

Mišo i publika, a i Torcida koja je za tu priliku pripremila specijalnu koreografiju i preko cijele Arene razvukla transparent „Mišo živi vječno“ i dalje istim žarom uživaju u njegovim legendarnim hitovima.

Prepuna dvorana erumpirala je od emocija zbog nastupa obožavanog kralja estrade. Obožavatelji su došli oboružani šalovima Hajduka i transparentima s natpisima “Mišo legenda”.

Kako je dio dalmatinske publike ostao zakinut, organizator je odlučio održati koncert za sve one koji propustili spektakl u Areni. Koncert Miše Kovača održat će se 27.6.2014 na nogometnom stadionu HNK Primorac u Biogradu na moru. Gošća na koncertu će biti njegova kćerka Ivana, koja je također svojim novim hitovima razgalila splitsku publiku te nezaboravne večeri u Spaladium Areni.
 

Kako su u Splitu ulaznice brzo planule, savjetujemo da ovaj puta ulaznice potražite malo ranije na pretprodajnim mjestima Adriaticketa po cijeni od 80 kn parter, fan pit-90 kn, tribine 120 kn a VIP loža 350 kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene