Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

11 travnja 2014 u krcatoj Spaladium Areni legenda hrvatske estrade Mišo Kovač, vrativši se pred splitsku publiku održao je koncert za pamćenje.


U Splitu se u cijeloj godini nije desila takva navala obožavatelja na neki koncert. Da bi se osvojila karta za koncert, pjevale su se u eteru radija Mišine pjesme, tražila se karta više preko društvenih mreža, a sa otoka su sa trajektima dolazile horde obožavatelja kao iz unutrašnjosti Dalmacije . Svima je već odavno dobro poznato da se Split i Mate Mišo Kovač vole duboko i trajno, a na koncertu u Spaladium Areni ta je ljubav još jednom eksplodirala u svom punom naboju.

Mate Mišo Kovač: 'Zakleo sam se da nikad više neću zapjevati u Srbiji!'

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO Dovoljno je da legendarni Mišo digne ruke u zrak i Čakovec 'gori' Slika nije dostupna 'Koncert je bio preemotivan, Mišo je legenda'

Mišo i publika, a i Torcida koja je za tu priliku pripremila specijalnu koreografiju i preko cijele Arene razvukla transparent „Mišo živi vječno“ i dalje istim žarom uživaju u njegovim legendarnim hitovima.

Prepuna dvorana erumpirala je od emocija zbog nastupa obožavanog kralja estrade. Obožavatelji su došli oboružani šalovima Hajduka i transparentima s natpisima “Mišo legenda”.

Kako je dio dalmatinske publike ostao zakinut, organizator je odlučio održati koncert za sve one koji propustili spektakl u Areni. Koncert Miše Kovača održat će se 27.6.2014 na nogometnom stadionu HNK Primorac u Biogradu na moru. Gošća na koncertu će biti njegova kćerka Ivana, koja je također svojim novim hitovima razgalila splitsku publiku te nezaboravne večeri u Spaladium Areni.
 

Kako su u Splitu ulaznice brzo planule, savjetujemo da ovaj puta ulaznice potražite malo ranije na pretprodajnim mjestima Adriaticketa po cijeni od 80 kn parter, fan pit-90 kn, tribine 120 kn a VIP loža 350 kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook