Projekt hvale vrijedan

Veliki humanitarni koncert 'Samo jedan život imamo'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Humanitarni projekt - hvale vrijedan!

U organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska te Udruge 'Vita' Ploče u Pločama će se 20.04.2013. u gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 20 sati održati veliki humanitarni koncert 'Samo jedan život imamo' za kupnju linearnog akceleratora - aparata za jednokratno zračenje.

Pogledaj i ovo showbuzz U subotu Vanillaz house ritmom osvajaju Green Gold Club!

Cijena ovog aparata iznosi 800.000 eura, a njegovom kupnjom smanjila bi se smrtnost žena oboljelih od raka dojke te pospješilo njihovo liječenje.

Svoj nastup na ovom koncertu potvrdio je veliki broj Kulturno umjetničkih društava, Klapa i glazbenika, koji svojim nastupom žele pomoći u promociji ove hvalevrijedne akcije te skupiti dio sredstava za kupnju linearnog akceleratora. Uz koncert, predviđena je i modna revija kreatorice Dunje Granić iz Ploča, koja će ovim povodom sva prikupljena sredstva od revije donirati udruzi Europa Donna.

Najveća zvijezda samog koncerta bit će bivša pjevačica Feminnema Neda Parmać, koja će u Pločama predstaviti svoju novu pjesmu 'Bolje ne može', ali i nastupiti sa svojom sestrom Sanjom te premijerno otpjevati pjesme 'Volimo Vitu' i 'Što ću činiti more'. Svi ljubitelji dobre glazbe u Pločama će imati priliku uživati u odličnim pjesmama i vrhunskim nastupima renomiranih glazbenika iz Dubrovačko - neretvanske županije, ali i kupnjom ulaznice podržati ovaj projekt.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene