Dolazak na DJ Mag festival potvrdile su mnoge poznate osobe, među njima sportaši, glumci, pa i glazbenici koje ne biste povezali s elektronskom glazbom.


Od 21. do 23. srpnja ove godine dubrovački je Culture club Revelin domaćin velikog festivala pod pokroviteljstvom najprestižnijeg svjetskog magazina za elektronsku glazbu, DJ Maga. Festival će otvoriti Ferreck Dawn, DJ i producent čije su skladbe dio setova svjetskih DJa, kao što su Avicii, Hardwell, Robin Schulz, Mark Knight, Pete Tong, Tiesto i mnogi drugi. Bio je i nominiran za EMPO Award za najboljeg deep house DJa.

Culture Club Revelin (FOTO: PR)

Slijedit će jedno od najpoznatijih novih DJ imena na svijetu, Kryder. Najvećim se uspjehom njegove dosadašnje karijere smatra objavljivanje ‘Aphrodite’ za Axtone Records. Treću večer nastupaju DJs from Mars, talijanski DJ team, poznat u svijetu po ekstravagantnim nastupima, s velikim kutijama na glavama. Max Aqualuce i Luca Ventafunk proslavili su se i po EDM obradama popularnih hitova Metallice, Lady Gage i mnogih drugih. Nastupali su u većini svjetskih klubova u Europi, Sjedinjenim državama, Dominikanskoj Republici, Kanadi i Kini. Dubrovačka ih je publika oduševljeno pozdravila na prošloljetnom nastupu.

Osim njih, na DJ Mag festivalu nastupit će i domaće resident snage: dBa, Audiometric, Dancelectric Philipe, DJ Speed i Phiberoptic. Dolazak na DJ Mag festival potvrdile su mnoge poznate osobe, među njima sportaši, glumci, pa i glazbenici koje ne biste povezali s elektronskom glazbom.

Culture Club Revelin (FOTO: PR)