Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miljenik dubrovačke publike i aposultni vladar dobre feste, Jasmin Stavros zabavljat će dubrovačku publiku za Badnjak 24. prosinca 2013.


Stavros je u svojoj karijeri surađivao sa mnogim glazbenicima između ostalih i sa Josipom Lisac, Arsenom Dedićem, Duškom Lokinom,Mišom Kovačem, Ivicom Šerfezijem, Nedom Ukraden, Ljupkom Dimitrovskom i brojnim drugim glazbenicima. Njegova glazbena karijera uspješno traje već 37 godina, a sudeći prema novom albumu potrajat će još i više.

Jasmin Stavros predstavio je novu pjesmu 'Reggae Dalmatino'

Vezani članci Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros i Mladen Grdović - 4 Tri mušketira - Stavros, Grdović i Pejaković novim albumom i koncertima neumorno vladaju estradom Jasmin Stavros Puni emocija prisjetili se uspomena na Rajka Dujmića: "To je čovjek koji me stvorio, kao da je otišlo pola mene"

Sve Stavrosove pjesme su pjesme raspoloženja, u nijma se izmjenjuju radost i tuga, dolasci i odlasci, ali se u njima uvijek osjeća toplina duše. Zato Stavrosa i zovu kraljem dobrog štimunga.
Dobri stari gost, Jasmin Stavros je svaki svoj koncert u Dubrovniku napravio nezaboravnim. Ne sumnjamo da će tako biti i ovaj put.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook