Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Miljenik dubrovačke publike i aposultni vladar dobre feste, Jasmin Stavros zabavljat će dubrovačku publiku za Badnjak 24. prosinca 2013.


Stavros je u svojoj karijeri surađivao sa mnogim glazbenicima između ostalih i sa Josipom Lisac, Arsenom Dedićem, Duškom Lokinom,Mišom Kovačem, Ivicom Šerfezijem, Nedom Ukraden, Ljupkom Dimitrovskom i brojnim drugim glazbenicima. Njegova glazbena karijera uspješno traje već 37 godina, a sudeći prema novom albumu potrajat će još i više.

Jasmin Stavros predstavio je novu pjesmu 'Reggae Dalmatino'

Vezani članci Ljubavnici (Foto: PR) Prosinac u znaku Ljubavnika: U najbožićnijoj pjesmi ovog prosinca pojavio se i poznati hrvatski glumac Slika nije dostupna Dubrovnik i DJ James Zabiela vole se javno - pogledajte kako je bilo!

Sve Stavrosove pjesme su pjesme raspoloženja, u nijma se izmjenjuju radost i tuga, dolasci i odlasci, ali se u njima uvijek osjeća toplina duše. Zato Stavrosa i zovu kraljem dobrog štimunga.
Dobri stari gost, Jasmin Stavros je svaki svoj koncert u Dubrovniku napravio nezaboravnim. Ne sumnjamo da će tako biti i ovaj put.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook