Party svaki petak i subotu

Uživali smo u glazbenim poslasticama domaćeg DJ-a Ilije Rudmana u dosad neviđenom izdanju!

Studio LIVE Sessions ugostio je izvrsnog Iliju Rudmana Studio LIVE Sessions ugostio je izvrsnog Iliju Rudmana Foto: Nova Studio

Ilija Rudman dobro je poznato ime svim klubovima koji etabliraju sam vrh svjetske DJ scene, a upravo on je otvorio subotnje live sessione Club nights koje vam donosi DNEVNIK.hr i A1 Hrvatska.

Večeras ste ga imali prilike slušati od 21 do 23 sata, a izvedbu je pratio majstor svjetlećih instalacija i digitalne multimedije, Ivan Marušić Klif koji vas je poveo na mjesta gdje nikada niste bili, u neke druge paralelne svjetove ili stvarnosti.

Pogledaj i ovo DJ Rea oduševila na Mash up party time-u Studio LIVE Sessiona Zagrijala atmosferu Uživali ste u ekskluzivnom nastupu jedne od najtraženijih DJ-ica u regiji, a sutra novi party!

Ilija Rudman svoj opus temelji na vrhunskom zvuku koji stilski objedinjava 70-te i 80-te uz inspiraciju disca, funka i boogieja. Od 2002. godine uspješno vodi i vlastiti label Red Music Records koja okuplja ljude koji su postavili temelje glazbi koju voli, a koja je u Hrvatskoj sve popularnija.

Legendu hrvatske underground scene pratio je, kao što će to činiti i svake subote, majstor svjetlećih instalacija i digitalne multimedije, Ivan Marušić Klif, sa specijalnim vizualnim izvedbama čije prisustvo zasigurno oduševljava sve partijanere. Klif spada u najintrigantnije domaće multimedijske umjetnike, a svoj izričaj bazira na implementaciji tehnologije u umjetničke svrhe. Stoga jedino što vam možemo poručiti je ''nema na čemu'' i ''uživajte''.

U klupskoj atmosferi ovog dvojca uživali ste večeras od 21 do 23 sata ovdje, odnosno na YouTube kanalu A1 Hrvatska. I iduću subotu pozovite frendove i simultano uživajte u dosad neviđenom prijenosu uživo.

Od ove subote, svaki vas tjedan očekuje nova glazbena poslastica. Već sljedeću subotu pratite Studio LIVE Session koji vam donose DNEVNIK.hr i A1 Hrvatska i partijajte uz Petra Dundova čiji harmoničan techno mnogi uspoređuju s radovima skladatelja poput Phillipa Glassa ili Jean Michela Jarra.

U međuvremenu, pratite naš Studio LIVE Session Mash up party time petkom i zagrijavajte atmosferu za vikend. Praznik rada završite u party atmosferi s DJ-icom Reom koja inače teško ima slobodne termine za gažu.

Prilikom Studio LIVE Sessiona komentirajte, šaljite pozdrave i svakako podijelite zabavu sa svojim prijateljima iako fizički ne mogu biti s vama. Iako fizički razdvojeni budite plesno povezani!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene