I još puno toga

Večeras na Špancirfestu - Skunk Anansie!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Skunk Anansie su već jučer stigli u Varaždin. Uhvatili smo ih u zračnoj luci gdje su odmah, željni svirke uputili poziv svim fanovima da se obavezno zapute na Špancirfest.

Prije Skunk Anansie, koji na Antena Zagreb pozornici Stari grad nastupaju u 22.30 poduprijeti vlastiom vrhunskom produkcijom, publiku će zagrijati varaždinski Jam Ritual. Posebna je čast da su ih, između tri finalista, za svoju predgrupu odabrali sami članovi Skunk Anansie.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju Špancirfest ne priznaje 'monday blues'!

Ulaznice za večerašnji spektakl na Špancirfestu mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na ulazu u Stari grad prije samog koncerta.

>> Donosimo izvještaj: Evo kakva je atmosfera na Špancirfestu!

Osim velikog koncerta na Starom gradu, današnji program Špancirfesta vrvi događanjima. Na Stančiću sviraju kultni Pips, chips & videoclips, Lovely Quinces te Cuban brothers. Na kazališnom trgu domaće snage Timeless, a na Korzu će publika moći uživati u Orkestru mandolina Ljubljana.

I to nije ni približno sve. U varaždinskom HNK će se u 20 sati održati humanitarni gala koncert "Operne zvijezde za udrugu SPAS". Jedan od vrhunaca Špancirfesta je svakako i tradicionalni Vindijin glazbeno-scenski spektakl "Milk night" koji je na rasporedu na Starome gradu u 20 sati.

Uz to, ne zaboravite ni na Ulicafest, koji mora veseljem nadoknaditi izgubljeno zbog kiše, Komedijafest kreativne radionice u Parku kreative i još mnogo, mnogo toga.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene