Dašak irske atmosfere

Vatreni Jameson party oduševio brojne hrvatske glumce i dizajnere

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dašak irske atmosfere prošli su tjedan doživjeli brojni uzvanici ekskluzivnog Jameson partyja održanog u Vintage Industrial baru, a domaćin partyja, komičar i voditelj Ivan Šarić, proglasio je i najbolje barmene u Hrvatskoj

Vintage Industrial Bar je prošli tjedan bio u znaku Jamesona. U popularnom zagrebačkom klubu održan je veliki tulum na kojem su se uz Jameson koktele zabavljali barmeni iz cijele Hrvatske. Party pod nazivom „Let us serve you“ „stavio“ je barmene u ulogu gostiju o kojima se brinuo posebno sastavljeni Jameson tim.

U sklopu partyja organizirano je i natjecanje barmena sa svih strana Hrvatske u spravljanju Jameson koktela, a domaćin večeri, komičar i voditelj Ivan Šarić, proglasio je najbolje. Tako su Marko Ristić i Mario Majcen osvojili titule hrvatskih predstavnika na međunarodnom natjecanju Global Bartenders Ball u Dublinu, dok se trećeplasiran Karlo Damijanić. odvezao kući na zelenom Jameson biciklu. Inače, Global Bartenders Ball u Dublinu svake godine okuplja najbolje barmene iz cijeloga svijeta i omogućuje im zajedničko druženje te upoznavanje s dugogodišnjom tradicijom proizvodnje Jameson irskog viskija u sklopu kojega je i finalno natjecanje vrhunskih barmena.

Pogledaj i ovo showbuzz Uskoro u Vintageu BELAN O NOVIM ANGAŽMANIMA: 'Nisam umoran, pobogu, tek počinjem!'

Na opće oduševljenje prisutnih, Osječanima se kao gošća iznenađenja u jednom trenutku na bini pridružila i kraljica estrade Jelena Rozga.

„S obzirom da smo narod koji voli svoje slobodno vrijeme provoditi u barovima, uloga barmena u našim životima veoma je važna – slušaju o našim brigama, slave s nama i tješe nas te svaku priliku uljepšaju prigodnim pićem. Čestitam još jednom našim večerašnjim pobjednicima. Znam da će nas odlično predstaviti u Dublinu i pokazati kako to mi u Hrvatskoj radimo“, zaključio je Ivan Šarić i dodao kako bi ovakvih tuluma trebalo biti više.

Na Jameson tulumu zabavljala su se i brojna poznata lica – glumci Miran Kurspahić, Marko Cindrić, Kristina Krepela, Romano Nikolić, plesač i koreograf Igor Barberić, ali i velika dizajnerska imena – poznati umjetnik i kostimograf Mario Miše, inače blizak suradnik Vivienne Westwood, koji se na partyju družio i s „Boudoirkom“ Martinom Čičko Karapetrić, Diana Viljevac, Tomislav Bahorić i mnogi drugi. Jameson tulum je, očekivano, upotpunila i tradicionalna irska glazba, a atmosferu je zagrijavala i DJ Rea. Gosti su, pak, na ulazu dobivali zelene šešire, a bilo je tu i zabave uz stolni nogomet, dok mnogi nisu odoljeli ni photo boothu u sklopu prigodnog Jameson kutka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene