Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Popularna grupa tražena je i u inozemstvu!


Colonia već dugi niz godina osvaja hrvatsku i regionalnu glazbenu scenu, a u petak 12.09. 2014. imat će priliku da i na slovačku publiku prenesu svoju prepoznatljivu pozitivnu energiju i zaraze ih svojim glazbenim hitovima. Tada će naime u Hant Arena u Bratislavi slovačka publika imati priliku uživati u energičnim Colonijinom nastupu i vjerujemo doživjeti veliki glazbeni spektakl.

Vezani članci Dua Lipa (Foto: Pixsell) Izrezani kostim koji je otkrio gotovo sve oduševio je samo njezina dečka sa slavnim prezimenom Ivan Šarić u Domu sportova (Foto: Bojan Zibar) Ivan Šarić "razvalio" Dom Sportova: Najveći stand-up nastup u Hrvata oduševio 3000 gledatelja

Na ovogodišnjem Bundekfestu nastupit će grupa Colonia

Povodom koncerta organizirano je i zanimljivo druženje sa slovačkim novinarima te gostovanje na slovačkim televizijama koje je oduševila spontanost grupe i odlično raspoloženje koje ih nije puštalo ni unatoč brojnim obavezama. Nastup u Bratislavi sigurno će biti korak ka novom tržištu, ali i odlična prilika Coloniji da dokaže svoju vrijednost i pokaže zašto već više od 20 godina spada u sam vrh hrvatske i regionalne glazbene industrije.

Hant Arena bit će i prilika za promociju novog glazbenog hita Feniks koji je vrlo brzo zauzeo vrh glazbenih ljestvica i najavio još puno glazbenih iznenađenja i dobrih glazbenih uradaka koje nam Colonia priprema u skorijoj budućnosti. S obzirom na interes publike, Bratislava je samo početak, a rasprodana dvorana najbolja preporuka i pokazatelj Colonijih vrijednosti i izvan granice Lijepe naše.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook