Premijera

Pogledajte spot za pjesmu ''Vatra se primiče'', šesti singl s aktualnog albuma Vatre

Vatra (Foto: PR) Vatra (Foto: PR) PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vatra (Foto: PR) Vatra (Foto: PR) Vatra (Foto: PR) +0 Vatra (Foto: PR) Galerija

Šesti singl Vatre s aktualnog albuma "Nama se nikud ne žuri" dobio je i svoje video uprizorenje, a snimljen je na obalama Krka.

Otprilike 58 skokova u more, držanja daha i nešto zarona, Radislav Jovanov Gonzo i Ivan Dečak tog su kasnoljetnog dana snimili spot za Vatrin novi singl "Vatra se primiče".

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Dečak - 3 ''Još je teško pričati...'' Dečak objasnio zašto se nikad nije oženio, ali i priznao da Massimovu smrt još nije prebolio: ''Tu i tamo nekontrolirano briznem u plač...''

Šesti singl s aktualnog albuma "Nama se nikud ne žuri" dobio je i svoje video uprizorenje, a snimljen je na obalama Krka.

"Nagutao sam se toliko mora, da mi nešto kasnije, za ručak, nije trebalo soli." - rekao je nakon snimanja Ivan Dečak.

Aktualni album do sada je nanizao uspješne singlove "Sekvoje", "Nama se nikud ne žuri", "Ukleti Holandez", "Sve je tišina", "Poruke u boci", a njihov sljedbenik je pjesma zarazne melodije, „Vatra se primiče“.

Vatru čekaju nastupi u Pregradi (21.9.), Virovitici (4.10.), Lovranu (11.10.), te Zadru (15.11.), a za nadolazeću jesen pripremaju još nekoliko iznenađenja.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene