Šesti singl Vatre s aktualnog albuma "Nama se nikud ne žuri" dobio je i svoje video uprizorenje, a snimljen je na obalama Krka.

Galerija


Otprilike 58 skokova u more, držanja daha i nešto zarona, Radislav Jovanov Gonzo i Ivan Dečak tog su kasnoljetnog dana snimili spot za Vatrin novi singl "Vatra se primiče".

Vezani članci Pijavice (Foto: Screenshot/YouTube) Lomača stvorila vatrene pijavice na festivalu, neki su bili dovoljno hrabri da ih snime Zapalio se kontejner u Zagrebu (Foto: Čitatelj) - 2 Zapalio se kontejner pun otpada u Novom Zagrebu, vatra se proširila i na automobil

Šesti singl s aktualnog albuma "Nama se nikud ne žuri" dobio je i svoje video uprizorenje, a snimljen je na obalama Krka.

"Nagutao sam se toliko mora, da mi nešto kasnije, za ručak, nije trebalo soli." - rekao je nakon snimanja Ivan Dečak.

Aktualni album do sada je nanizao uspješne singlove "Sekvoje", "Nama se nikud ne žuri", "Ukleti Holandez", "Sve je tišina", "Poruke u boci", a njihov sljedbenik je pjesma zarazne melodije, „Vatra se primiče“.

Vatru čekaju nastupi u Pregradi (21.9.), Virovitici (4.10.), Lovranu (11.10.), te Zadru (15.11.), a za nadolazeću jesen pripremaju još nekoliko iznenađenja.