Pravi ljepotani

Vaterpolski reprezentativci i hokejaši Medveščaka na promociji Men's Healtha

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon jubilarnih 10 godina izlaženja na hrvatskom tržištu, vodeći hrvatski muški časopis Men's Health promijenio je svoje ruho

Vaterpolski reprezentativci Josip Pavić, Ivan Marcelić i Luka Bukić, hokejaši Medveščaka Dario Kostović, Brock Trotter i Marcel Rodman, olimpijac Aleksej Puninski, glumci Zlatan Zuhrić Zuhra i Goran Grgić, te Mario Valentić i Sandi Cenov uživali su u sinoćnoj promociji redizajniranog časopisa Men's Health, u dobroj atmosferi novootvorenog zagrebačkog kluba Booze and Blues i još boljim zvucima jazza i bluesa...

Pogledaj i ovo showbuzz Prava podrška Ružičasti brlog – u nedjelju će na led isklizati 22 'ružičasta' medvjeda

U susret prvoj utakmici sezone Hrvatska – Turska koju hrvatska vaterpolska reprezentacija poklanja svim ljubiteljima, u utorak, 18. studenog s početkom u 20.30 sati u Zagrebu, članovi reprezentacije, najbolji mladi vratar svijeta, Ivan Marcelić, i Luka Bukić, okupili su se s kapetanom Josipom Pavićem na promociji Men’s Healtha u klubu Booze and Blues. “Men’s Health redovno čitam i drago mi je da i ovako mogu promovirati vaterpolo kao sport. Biti na naslovnici ovog prestižnog svjetskog magazina je čast, a samo snimanje je bilo vrlo opušteno i zabavno!“ izjavio je kapetan reprezentacije, Josip Pavić.

Kapetan Hrvatske Josip Pavić na naslovnici hrvatskog Men’s Healtha

Nakon jubilarnih 10 godina izlaženja na hrvatskom tržištu, vodeći hrvatski muški časopis Men's Health promijenio je svoje ruho i izašao u redizajniranom izdanju. Novi broj s više eminentnih hrvatskih stručnjaka i tema, sveobuhvatnih pregleda noviteta iz beauty i fashion svijeta, te stilskih prognoza i bogatih foto-editorijala, prolistali su i hokejaši KHL-a Medveščak Zagreb. Uz vodeće hrvatske kolumniste, na redizajniranim stranicama je i sasvim nova rubrika Lifestyle s novitetima iz svijeta kulture i showbizza, te zanimljivim putopisnim pričama.

„Kroz mnogo više domaćih stručnjaka i priča, te raznovrsnije, kraće i čitljivije članke približit ćemo hrvatski Men's Health što širem krugu čitatelja i korisnim sadržajem poboljšati život na mnogo više područja i načina nego dosad“ izjavio je glavni urednik časopisa, Robert Frković, dodavši kako je izbor Josipa Pavića za naslovnicu „bio lak s obzirom da je Pavić kao jedan od najboljih sportaša svijeta, i uzor mladima te stoga oličenje redizajniranog Men’s Healtha“.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene