Noćna zabava

Vaterpolisti Mladosti zabavljali se u klubu Choice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagreb je plesao u ritmu vaterpolista! Nakon dvije ovotjedne pobjede vaterpolista Mladosti lounge bar & klub Choice pripredio je vaterpolo party koji je okupio brojne prijatelje i navijače kluba Mladosti ali i sve igrače.

Zagreb je ovog vikenda plesao u ritmu vaterpolista! Restoran, lounge i klub Choice bio je premalen za sve ljubitelje sporta i zabave. Nakon vrlo uspješnog tjedna za zagrebački vaterpolo klub Mladost i dvije upisane pobjede na domaćem teretnu, dečki su se pridružili svim navijačima i prijateljima kluba te se do kasno u noć zabavljali u klubu Choice.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi klub Mamić partijao s nogometašima i lijepim djevojkama

>> Amerikanac Peter Radovich snima dokumentarac o Hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji

Vrhunski ambijent, ukusna i profinjena jela, live svirka, igrači Mladosti i brojni prijatelji najtrofejnijeg hrvatskog sporta recept su za nezaboravan provod, a novo nas druženje s igračima očekuje već ovog vikenda.

'Protekli je tjedan bio jako dobar, upisali smo nove dvije pobjede, a druženje s našim navijačima uvijek nas posebno raduje. Hvala klubu Choice na nezaboravnom tulumu, hvala svim našim navijačima koji nas podržavaju na utakmicama i uskoro zakazujemo novo druženje. Ovaj nas vikend očekuju nova uzbuđenja na bazenu Mladosti povodom Euro Len Cupa ali i u Choicu gdje ćemo se ponovo družiti sa svim prijateljima i navijačima našeg kluba!“ – izjavio je igrač HAVK Mladost Luka Lončar.

Restoran, lounge i klub Choice gostima nudi egzotičan izbor specijaliteta, kombinirajući svježinu domaćih sastojaka i najbolje čuvanih recepata iz cijelog svijeta kako bi stvorili menu koji je jednostavno bez premca u okusu i raznolikosti.
Ukusna i profinjena jela naše kuhinje poslužuju se u romantičnom i ugodnom ambijentu a kako bi užitak bio potpun i kako bi sva osjetila bila zadovoljena.

Night club Choice najbolji je izbor za zabavu koji će noćni život grada Zagreba podignuti na višu razinu. Svakog petka očekuju nas nastupi grupe Joy koja vrhunskom live svirkom stranih I domaćih hitova priređuje nezaboravne tulume, dok nas subotom očekuje nezaboravan party uz DJ-a i live bend.

Club Choice i HAVK Mladost najavljuju novo druženje već ovog vikenda!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene