Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ona ne smije na sunce. Znači gdje je Jelena tu je suncobran. A i meni to paše. Možda bismo Jelena i ja trebale pod isti suncobran', izjavila je Vanna.


'Na dan ulaska Hrvatske u Europsku uniju, napravila sam voćnu tortu i otvorila šampanjac, ali više za ukučane nego za Uniju. Naravno da sam zadovoljna i sretna, ali normalno da sam i realna da ono što je bio problem jučer, bit će i danas i sutra, ako ga ne riješimo. Voljela bih da Europska unija nije samo za odvažne, hrabre i jake nego i za prosječne', rekla je Vanna na predstavljanju nove pjesme 1000 milja na Narodnom radiju.

>> Ivica Propadalo: 'Jelena Rozga je zadala je*** udarac CMC festivalu svojim nastupom'

Vanna je bila gošća u Glazbenom showu Dalibora Petka, gdje je odgovarala na pitanja kog bi ovo ljeto voljela imati u neposrednoj blizini, a kog malo dalje. 'Remi iz Elementala voljela bih imati blizu, oštrina njenog uma uvijek je dobrodošla kad čovjek ljeti malo otupi', kaže Vanna. Sa šogorom Goranom Višnjićem družila se prošlog ljeta, a voljela bi kaže i ovo, a Petra Grašu voljela bi imati blizu da joj kuha i pjeva. To nije slučaj sa starletom Avom Karabatić.'Čini mi se da s Avom dolaze i neke nevolje koje meni ne odgovaraju te stil života u kojem se ne snalazim baš dobro', rekla je pjevačica priznavši da bi se ovo ljeto rado družila sa Zoricom Kondžom i Doris Dragović te da bi voljela pogledati Thompsonov koncert. 'Severina i ja ne krećemo se istim putevima, a s Tonijem Cetinskim na trenutke ću se sresti, kad nam se sudare brodovi', kaže Vanna.

Voljela bi kaže da na istom mjestu budu i stari članovi ET-ja, ali to se već jako dugo nije dogodilo, a s Jelenom Rozgom ima poseban plan. 'Ona ne smije na sunce. Znači gdje je Jelena tu je suncobran. A i meni to paše. Možda bismo Jelena i ja trebale pod isti suncobran', izjavila je Vanna koja je za novu pjesmu rekla da je poletna i optimistična te da ima refren koji se pamti od prve, a nije banalan. Njena je želja da ovo ljeto svi plešu uz 1000 milja. Vezani članci Jelena Rozga Rozga se oglasila nakon šuškanja o ljubavi s našim chefom, podijelila je znakovitu poruku! Jelena Rozga Rozga i naš poznati chef poslije kave nastavili su ugodno druženje u Zagrebu, nisu se obazirali na poglede znatiželjnika

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju