Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Green Gold Club subotom vam dovodi najuglednija imena clubbing scene! Ove subote 01.02.2014. u goste nam stiže DJ dvojac koji žari i pali regijom - Vanillaz!


Miha, DJ iz Slovenije, svirao je na najvećim festivalima a zajedno s velikim imenima elektronske glazbe kao što su Fedde Le Grand, Paul van Dyk, Armin Van Buren i brojni drugi. Hit 'Turn it Up' proslavio ga je izvan Slovenije, te je počeo mixati i u Hrvatskoj gdje je i upoznao Marca.

Dečki iz Total Knockouta raspametili ženski dio publike u Green Gold Clubu

Vezani članci Vlasnik i pas Prizor u centru Zagreba oduševio prolaznike, stvarno je istina da su ljubimci kopije vlasnika Policijsko vozilo, ilustracija Skupina migranata zalutala u središte Zagreba, umorne i zbunjene ih zatekli - kod ulaza u MUP

Marc je pak uzeo malo više vremena te zahvaljujući radu i talentu ubrzo postao vodeći DJ u Zagrebu. Prepuni klubovi za vrijeme njegovog nastupa omogućili su mu sudjelovanje na najvećim festivalima kao i uglednim eventima.

Kombinacijom njihovih vještina nastao je DJ duo Vanillaz. Drugačijim pristupom glazbi i žestokim house ritmovima probudili znatiželju cijele regije.

Kako će vas zabaviti DJ duo Vanillaz ove subote 01.02. u Green Gold Club-u, uvjerite se sami! Osigurajte na vrijeme svoje mjesto putem web-a Green Gold Club-a http://goo.gl/SOhe1s, te iPhone ili Android aplikacije!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook