Nova pjesma mlade pjevačice Vande Winter jednostavno naslovljena 'Divna' dobila je i svoj video spot.


Nakon što je prije tjedan dana radijskim slušateljima predstavila svoj najnoviji singl 'Divna', na red je došao i video spot.

Vezani članci Slika nije dostupna "IZGLEDALI BISMO KAO JASTOZI" Bojana Gregorić hrabro priznala! Slika nije dostupna ŠTO JOJ SE DOGODILO? Domaća zvijezda šokirala prirodnim izgledom

Kadrove za spot sa gornjogradskog Jurjevskog groblja snimio je redatelj Josip Vujčić koji je Vandi i predložio priču o strip junaku Dylan Dogu u pomalo mračnoj ljubavnoj priči. Ovo je prva suradnja Vande Winter i autora pjesme 'Divna' Dine Osmanagića i Marka Matijevića Sekula.

'Ušla sam u priču nakon što me kontaktirao Marko Matijević Sekul, predstavio se i ponudio mi pjesmu. Iako sam u početku bila skeptična, ponajprije zbog svog pretrpanog poslovnog rasporeda, čim sam čula pjesmu, zaljubila sam se u njezinu nježnu melankoliju. Melodija mi je momentalno ušla u uho, a kao glumicu koja voli proučavati ljude i život, posebno me zaintrigirao i tekst o kompliciranom, neostvarivom odnosu dvoje ljudi koji ih istovremeno nosi na krilima iznad zemlje i potpuno neumoljivo sravnava s njom. Ovu sam pjesmu shvatila kao labuđi pjev jedne ljubavi osuđene na smrt. Zato me i oduševila ideja redatelja Josipa Vujčića, da spot snimimo na groblju, te nam glavni akter bude morbidni romantični strip junak Dylan Dog', izjavila je Vanda o suradnji.