'Divna'

Pogledajte novi spot Vande Winter

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova pjesma mlade pjevačice Vande Winter jednostavno naslovljena 'Divna' dobila je i svoj video spot.

Nakon što je prije tjedan dana radijskim slušateljima predstavila svoj najnoviji singl 'Divna', na red je došao i video spot.

Pogledaj i ovo In Magazin: Top crvenokose - 1 vladarice ekrana Tko su naše top crvenokose? Donosimo pregled vatrenih ljepotica, u čemu je tajna njihove fatalnosti?

Kadrove za spot sa gornjogradskog Jurjevskog groblja snimio je redatelj Josip Vujčić koji je Vandi i predložio priču o strip junaku Dylan Dogu u pomalo mračnoj ljubavnoj priči. Ovo je prva suradnja Vande Winter i autora pjesme 'Divna' Dine Osmanagića i Marka Matijevića Sekula.

'Ušla sam u priču nakon što me kontaktirao Marko Matijević Sekul, predstavio se i ponudio mi pjesmu. Iako sam u početku bila skeptična, ponajprije zbog svog pretrpanog poslovnog rasporeda, čim sam čula pjesmu, zaljubila sam se u njezinu nježnu melankoliju. Melodija mi je momentalno ušla u uho, a kao glumicu koja voli proučavati ljude i život, posebno me zaintrigirao i tekst o kompliciranom, neostvarivom odnosu dvoje ljudi koji ih istovremeno nosi na krilima iznad zemlje i potpuno neumoljivo sravnava s njom. Ovu sam pjesmu shvatila kao labuđi pjev jedne ljubavi osuđene na smrt. Zato me i oduševila ideja redatelja Josipa Vujčića, da spot snimimo na groblju, te nam glavni akter bude morbidni romantični strip junak Dylan Dog', izjavila je Vanda o suradnji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene